Raspored i satnica T-Mobile INmusic festivala

Mastodon 21. i 22.06. Otok hrvatske mladeži, Zagreb
Tjedan dana nas dijeli do ovogodišnjeg INmsica pa su tako organizatori objavili i konačni popis izvođača, program festivala i raspored nastupa.

Posjetitelje očekuju nastupi Arcade Firea, Jamiroquaia, Grindermana, Cypress Hilla, Mikea Skinnera aka The Streets, TV on the Radio i mnogih drugih glazbenih imena.

U dva dana festivala, 21. i 22. lipnja, program će se odvijati na ukupno šest pozornica – tri otvorene pozornice – T-Mobile stage, World stage i Hidden stage te tri noćne pozornice – Night Stage, Kupola i Silent Party.

Festivalski program počinje nastupima na otvorenim pozornicama u 17 sati, a nakon završetka programa na otvorenom, festivalska zabava seli se na noćne pozornice do ranih jutarnjih sati.

Prvi dan festivala, 21. nastupaju Jamiroquai, Arcade Fire, Gentleman, Buraka Som Sistem, The Do, Partibrejkers, Goribor i drugi, dok će drugi dan festivala pozornice T-Mobile INmusica preuzeti Nick Cave sa Grindermanom, Cypress Hill, The Streets, Tv On the Radio, Mastodon, Overflow, Dubioza Kolektiv i mnogi drugi.

PROGRAM FESTIVALA

Festivalski ulaz otvara se u 16:30 sati.

Šestodnevni festivalski kamp je premješten na Otok hrvatske mladeži zbog ovogodišnjeg uvođenja naplate za zemljište kampa od Zagrebačkog Holdinga. Kamp će biti otvoren 18. lipnja od 12 sati i zatvorit će se 23. lipnja u 12 sati. Kamperi će na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet te mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa, a uz osnovni sadržaj, u šest dana boravka moći će uživati i u kupanju, sportu, glazbi, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske.

Ulaznice za T-Mobile INmusic festival mogu se kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj po cijeni od 440 kn, odnosno 390 kn s popustom za sve T-Mobile korisnike.
T-Mobile korisnici ostvaruju popust od 50 kuna rezervacijom ulaznice putem SMS poruke (prazna poruka se šalje na broj 2255) te predočenjem primljene SMS poruke pri kupnji ulaznice. Kamperske ulaznice mogu se, također, kupiti u svim T-Centrima po cijeni od 150 kn. Svi kupci festivalskih i kamperskih ulaznica imaju mogućnost plaćanja karticama na 3 rate, sukladno pravilima i uvjetima banaka. Pogodnost plaćanja karticama na rate ne vrijedi za dnevne ulaznice.
Dnevne ulaznice (21. ili 22.06.) po cijeni od 350 kn bit će dostupne isključivo na blagajni festivala na dane održavanja festivala.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*