Rasprava Strategija kulturnog razvoja grada Karlovca i trenutno stanje – do kuda smo stigli

srijeda 26.04.2017. 18:00 sati, Knjižnica za mlade, Banjavčićeva 8, Karlovacv///
Mreža udruga KAoperativa organizira raspravu na temu provedbe Strategije kulturnog razvoja grada Karlovca. Rasprava će se održati u Knjižnici za mlade, Banjavčićeva ulica 8 u srijedu, 26.04.2017. s početkom u 18:00 sati.

Na raspravi pod nazivom Strategija kulturnog razvoja Grada Karlovca i trenutno stanje – do kud smo stigli sudjelovat će Irena Šegavić Čulig, Grad Karlovac; Srećko Šestan, ravnatelj Gradskog kazališta Zorin dom i Domagoj Šavor – KAoperativa. Moderator rasprave je Marin Bakić.

Gradska strategija razvoja kulture usvojena je 2014. godine i ovom se raspravom želi propitati u kojoj mjeri se do sad pokazala uspješnom, te koji su sljedeći koraci provedbe. Nakon tri godine potrebno je provesti evaluaciju provedenog te operacionalizirati aktivnosti za idući period.

Više informacija o ovoj kao i drugim aktivnostima mreže i saveza KAoperativa možete dobiti na email kaoperativa@gmail.com ili na telefon 091/6145880.

Rasprava Strategija kulturnog razvoja grada Karlovca i trenutno stanje – do kuda smo stigli organizira se uz potporu zaklade Kultura nova.
Facebook događanje


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*