orange valium mg buy valium online tetrazepam et valium

white xanax bar with no imprint buy xanax xanax pass through breast milk

valium mit alkohol wirkung diazepam 5mg can you buy valium in phuket

does prilosec effect xanax buy xanax taking 9 xanax

gevolgen overdosis valium buy valium online administration valium iv

purchase valium San Francisco buy valium valium penalty group

ultram online Athens tramadol generic tramadol hcl veterinary medicine

xanax or valium for claustrophobia generic xanax how many .5 alprazolam to get high

ambien kidney buy zolpidem order ambien Las Cruces

desarrollo cubo soma soma online calcule a soma dos seis primeiros termos da pg (-2 4

Rasprava Ulaganje u baštinu i lokalni razvoj

dvoriste MUZAUdruga za društveni razvoj KA-MATRIX, Grad Karlovac i Udruga za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka organiziraju raspravu “Ulaganje u baštinu i lokalni razvoj” koja će se održati u Knjižnici za mlade u ponedjeljak 21. prosinca s početkom u 18 sati. Uvodno predavanje održat će Daniela Angelina Jelinčić, znanstvena suradnica u Institutu za razvoj i međunarodne odnose.

Osnovni istraživački interes uvodničarke odnosi se na kulturni turizam, kulturne/kreativne industrije, kulturno poduzetništvo, održivi kulturno-turistički razvoj, kulturnu baštinu u funkciji razvoja turizma, kulturne politike, ulogu države u kulturnom turizmu, ekonomiju kulture. 2003. godine postaje ekspertom Vijeća Europe za kulturni turizam i radi na projektu Evaluacije kulturne politike Cipra. Radila je na brojnim strateškim dokumentima vezanima uz područje kulture odnosno turizma za lokalne odnosno nacionalnu vlast.

Rasprava se provodi u sklopu projekta “Partnerstvom do dobrog upravljanja” koji se financira se iz Europskog socijalnog fonda Europske unije i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt, čija je vrijednost 162.311,14 kuna, jača kapacitete lokalnih organizacija civilnog društva za uspostavu javno civilnog partnerstva s lokalnom samoupravom po pitanju održivog upravljanja povijesno/kulturnom baštinom – gradskom jezgrom.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*