Rasprava: Vojarna Luščić – naše, vaše i ničije

ka-op-tablet-bg-03Ponedjeljak, 24. listopada 2016., Knjižnica za mlade, Banjavčićeva 8, 18 sati
Mreža udruga KAoperativa organizira raspravu “Vojarna Luščić – Naše, vaše i ničije – privremeno i povremeno korištenje vojarne” koja će se održati u ponedjeljak, 24. listopada 2016. godine s početkom u 18 sati u Knjižnici za mlade, Banjavčićeva 8, Karlovac.

Ovom aktivnosti želi se nastaviti komunikacija između predstavnika Grada Karlovca, medija, javnih ustanova i drugih institucija, poslovnog sektora i šire javnosti o neiskorištenim javnim prostorima u gradu Karlovcu te mogućnostima njihovog povremenog i privremenog korištenja.
Kroz ovu raspravu žele se pojasniti široj publici vlasnički odnosi vezani za prostore na kojima se vojarna nalazi, trenutnim mogućnostima legalnog korištenja i prenamjene te mogućnosti povremenog ili privremenog korištenja dijela ukupnog prostora.

Na raspravi će uvod dati Sanda Kočevar Stepinac, profesorica Veleučilište u Karlovcu; Tanja Basar, arhitektica i predsjednica Društva arhitekata, geodeta i građevinara Karlovac te Davor Bartolac, Grad Karlovac, pročelnik Upravni odjel za imovinsko pravne poslove i upravljanje imovinom.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*