RastRaft Extreme Warm Up Tour

RastRaft Extreme Warm Up Tour16.-18.04. Slunj
Za ovogodišnji RastRaft Extreme sport i music festival organizatori pripremaju kraću warm up turneju kroz nekoliko hrvatskih gradova.
Turneja obuhvaća Županju, Karlovac, Split i Zagreb, a nadogađanjima će nastupiti DJ-i i bendovi kje će se moći vidjeti i na glavnom događanju u Slunju.

Raspored događanja

12.03.2010. Županja, ”MKC Županja”: ST!llness
13.03.2010. Karlovac, ”Edison Buddha Bar”: Pelerama, DJ Crazy Kid, DJ Dots, DJ Luka T.
26.03.2010. Split, ”Quasimodo”: Banana Zvuk
27.03.2010. Zagreb, ”Piranha”: Pelerama, DJ Crazy Kid, DJ Philipes, DJ Dots

RastRaft Extreme sport i music festival započeo je 2007. godine kao utrka Europskog rafting kupa, s nešto više od trideset ekipa iz cijele Europe i zabavom za nekoliko stotina sudionika i posjetitelja samog događaja. Kako bi se rafting popularizirao kao sport godinu dana kasnije uz Europski rafting kup organiziran je i koncert, Slunj je tog vikenda posjetilo 2000 ljudi, a događaj je dobio ime RastRaft Extreme.

Uspjeh iz prethodnih godina i sve veći interes za ovaj događaj, podigao je sam projekt 2009. godine na još višu razinu. RastRaft Extreme je postao festival ekstremnih sportova i urbane glazbe, te jedna sasvim nova turistička ponuda Grada Slunja. Uz Europski rafting kup, prošle godine je organiziran i dvodnevni glazbeni festival.

Ove godine, RastRaft Extreme će se održati od 16. do 18. travnja i to glazbeni festival u petak i subotu, 16. i 17. travnja, u halama bivše tvornice RIZ, gdje će na tri stage-a nastupiti oko 30 izvođača, a Europski rafting kup će se održati u subotu i nedjelju, 17. i 18. travnja. Kao dodatni sadržaji ove godine će jednako atraktivni biti Dirt Jumping (akrobacije s biciklima), Free Climbing (slobodno penjanje na umjetnoj stijeni), a biti će postavljen i poligon za Paintball. Za sve posjetitelje organiziran je i besplatni kamp, a ulaznice za ovaj događaj mogu se u pretprodaji kupiti na warm up partyima, koji počinju već 12.ožujka, te na dan festivala u Slunju, na samom ulazu u festivalski prostor

Svoj nastup na RastRaft Ekstreme festivalu potrvrdilo je više od trideset domaćih i stranih glazbenika, a organizatori pripremaju i još pokoje iznenađenje.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*