is it safe to take tramadol while your pregnant tramadol 50mg use of tramadol in pain management

xanax per il mal di testa buy xanax what feeling does xanax give you

ambien pi sheet buy ambien nino tronchetti provera ambienta partners

is phentermine covered by tricare cheap phentermine phentermine molecule

nombre generico del ambien buy ambien ambien drug dosage

tramadol Garland www.airp-asso.it/tramadolnorx/ tramadol plus ibuprofen

xanax safe while pregnant buy alprazolam mgs for xanax

klonopin autonomic nervous system buy klonopin online klonopin and sleep talking

bringing valium from thailand diazepam online order diazepam Thornton

tramadol 50mg 2012 tramadol online no prescription tramadol 50mg to get high

Riddim’n’Culture proslavio prvi rođendan

KSET Riddim'n'CultureaNa prvom rođendanu programa Riddim’n’Culture održanom u zagrebačkom KSET-u nastupili su Dženeration 81, Antenat i DJ Jan Becele.

Prvi bend, Dženeration 81, jedan je od rijetkih hrvatskih bandova koji drum’n’bass izvode na glazbenim instrumentima. Sve ostalo od te vrste muzike, najčešće se može čuti u solo produkciji. Dečki su rasplesali ekipu, ali to je bilo tek zagrijavanje za ono sto je slijedilo.

Antenat, zagrebački je bend koji iz koncerta u koncert privlači sve veću ekipu na svoje nastupe, a ni ovoga puta nije iznevjerio. Svoju svirku su, kao i uvijek, odradili vrhunski. Redale su se stare i nove uspješnice, a izostanak nekih od poznatijih skladbi, kao DBK ili Velebeat, nadomjestili su, ostajući odani brass glazbi, novim materijalima iz svog repertoara. Koliko publika cijeni njihovu glazbu moglo se uočiti već po prvim odsviranim taktovima koji su sve prisutne odmah digli na noge.
Nakon Antenata, uslijedio je DJ Jan Becele, s drum’n’bassom koji je dizao plesnu atmosferu do ranojutarnjih sati, ne ostavljajući ni malo vremena za predah.
S obzirom na reakciju ekipe, može se očekivati još puno rođendana ovog programa, koji definitivno nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Za prigovoriti se jedino može prerano otvaranje kluba, već oko 20 sati, te kasni početak programa. Uz to posjetitelji nisu mogli izaći i ponovno ući u klub unatoč kašnjenju. Sara Al Hamad / Matija Šantić


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*