Riječka crust/n/roll fiesta

podrum rijeka DIY hardcore punk13.10. Podrum, Rijeka
Riječki DIY hardcorepun kolektiv organizira koncert domaćih uzdanica Bastinados i Bosonogo djetinjstvo kojima će se pridržiti češki hardkoraši Daydream i Just for Being.

BASTINADOS (Split/Orivac/Švedska): prva pjesma njihova prvog split izdanja počinje s objašnjenjem ilegalnog prelaska i takav intro je zapravo savršen opis onoga što donosi veselo društvo nastanjeno u Zagrebu. Tako švedski balkanac, dvojica splićana i slavonka stvaraju veselu i angažiranu rok en rol paradigmu gdje se stari bluz susreće s jednostavnim d bitom i MOTORHEAD pankom. AntiFa Rock N Roll za generaciju bez budućnosti!

BOSNONOGO DJETINJSTVO (Zadar) : prvi puta su bljesnuli kroz Rijeku kao bezimeno iznenađenje nastalo na pepelu nekadašnje DISTANCE, potom su ljetos okinuli još jednom i sada se vraćaju nakon europske turneje s Bastinados da pokažu kako je moguće povezati pank, psihodeliju, krast i stoner u jednu zasebnu cjelinu. Nove pjesme su sve čudnije i sve zanimljivije.

DAYDREAM (Češka) : praški odgovor na ono što su 90′-tih radili STRIFE, BATTERY i njima slični. Čini se da u gotovo pet godina vrlo aktivnih koncerata u Podroomu nije nastupio bend s tako izraženim pozitivnim strejt eđ stavom.

JUST FOR BEING (Češka) : što se dogodi kada hardkoraši slušaju previše KINGS OF LEONA, FOO FIGHTERSA pa se vrate u STRIKE ANYWHERE i dobiješ uradi sam pop punk ludilo za kraj dana.

ULAZ: minimalno 25 Kn
START: 21h (koncert počinje točno jer ima 4 benda)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*