ROVINJ MUSIC FESTIVAL I OVE GODINE

27.12.-01.01.2015. Rovinj //
Natječaj demo bendova koji u puste zimske mjesece udahnu malo života u Rovinj, i ove godine nastavlja s radom. Iako je natječaj službeno otvoren do 25. studenoga, afirmirani izvođači već su najavljeni, na radost publike. Festival traje od 27. prosinca do 1. siječnja, uključujući i novogodišnji program.

U ponedjeljak, 27. prosinca, RMF otvaraju polaznici rovinjske škole bubnjeva pod vodstvom profesora Petra Ćurića, a publika će moći uživati i u nastupu svjetski poznatog bubnjara Pier Foschija, poznatog po suradnji s Laurom Pausini i Jovanottijem.

U utorak, 28. prosinaca na pozornicu se penju S.A.R.S., dok će 29. prosinca nastupiti Psihomodo Pop.
Uoči S.A.R.S.-a rovinjskoj publici predstaviti će se novoosnovana dubrovačka glazbena skupina koja je svojim hitom Terca na tišinu i Još jednom naprosto osvojila glazbene ljestvice..
Valja napomenuti kako se pozornica u šatoru ove godine nalazi na rovinjskoj Valdibori, a ne na Trgu Maršala Tita, što i ima smisla uzimajući u obzir veličinu i pristupačnost parkirališta Valdibora.

30. prosinca program se seli u rovinjsko kazalište/kino Antonio Gandusio gdje će nastupiti ‘Žene balkana’; Tamara Obrovac, Amira Medunjanin i Bilja Ristić.

Cilj festivala nije samo pružiti glazbeno osvježenje ustajalom rovinjskom zraku, već pružiti priliku mladim neafirmiranim demo bendovima da se predstave publici i osvoje nagradu od 5,000 kuna.
Još uvijek nije kasno za prijave, za sve detalje posjetite službenu stranicu festivala, ali i festival – bilo kao sudionik ili publika. http://www.rmfestival.org/rmf-2014/onatjecanju2014.
Matea Lacmanović


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*