Saviours u Placeu – OTKAZANO!!!

Saviours u Placeu21.11. Place Rijeka
Distune konačno organizira gig pravih teškaša. Radi se o kalifornijskim rockerima Saviours.

Ova četiri momka proveli su zadnjih nekoliko godina neprekidno svirajući s bendovima kao što su Mastodon, The Sword, Red Fang, Weedeater, Black Cobra, Saint Vitus, Kylesa i Municipal Waste, dobivši epitet svačijeg omiljenog heavy metal banda zahvaljujući odličnim live nastupima i pamtljivim riffovima.

U sklopu europske turneje dolaze po prvi puta u Hrvatsku, promovirajući novi alubm „Death’s procession“.

Saviours su oformljeni u Oakland-u, u državi Kalifornija, u ljeto 2004. godine. Bend je odgovor članova na otužno stanje na heavy sceni – njihov cilj su grandiozni, epski i razorno glasni riffovi kojima bend naglašava svoju ljubav prema pretjerano glasnom. Oakland iz kojeg dolaze već je dugo prepoznatljiv po metal i crust bendovima kao što su El Dopa, Neurosis i High On Fire, koji su Saviours snabdjeli dovoljnom količinom mračnjaštva i uništenja potrebnom za njihov poduhvat.

Inspirirani doom-om 70-ih, NWOBHM, power metalom i black metalom 90-ih, kao i bendovima koji su postavili temelje hardcore punk i skate kulture na zapadnoj obali SAD-a, kao što su Black Flag, BL ‘AST!, Poison Idea, Saviours su samo učvrstili poziciju koju su zauzeli svojim debi EP-om „Warship“ i trima albumima „Crucifire“, Into Abbadon“ i „Accelerated Living“.
Njihovu glazbu najjednostavnije je opisati kao miks Black Sabbath, Slayer, Saint Vitus, Judas Priest, High On Fire i Motorhead.
ulaznice po cijeni od 25,00kn mogu se nabaviti isključivo rezervacijom na e-mail: distune.promotion@gmail.com
na dan koncerta ulaznica iznosi 35,00kn

http://killforsaviours.blogspot.com/


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*