Ska Rocksteady Fever u Attacku

08.02. KLUB ATTACK / AKC MEDIKA, Zagreb
Za sve fanove dobrog Ska i Rocksteady zvuka Attack sprema nastup belgijskih The Moon Invaders.

Moon Invadersi osnovani su 2001. godine u Belgiji od strane vokala Matthewa Andrewsa i bubnjara Nicolasa Leonarda. Kroz godine postojanja, postava se nekoliko puta mijenjala te danas broji devet članova.
Prvi EP „ First wave” izazvao je odlične reakcije praćene izvrsnim nastupima uživo što je bend iskoristio za snimanje svoj prvog dugosvirajućeg albuma. Pod producentskom palicom Victor Ricea za Grover Records izdali su prvi album. Uskoro izlazi drugi album „Breakin free”, a Invadersi nižu europske turneje (Njemačka, Španjolska, Italija, Ćeška, Francuska, Nizozemska, Austrija, Švicarska, Slovenija itd.) te bili prateći bend velikanima poput Mr. Rocksteadya Alton Ellisa i glasa koji je obilježio zvuk neponovljivih Skatalites, gospođu Doreen Shaffer. Treći album nazvali su „Moovin & Groovin” a producirao ga je Vic Ruggiero iz Slackersa. Na albumu se nalazi i jedan od najvećih ska hit singlova Can’t Keep A Good Man Down.
Ovom turnejom THE MOON INVADERS promoviraju najnoviji album „The Fine line” i slave deset godina rada i postojanja.

Vrata 21h, Koncert 22h, Upad 30 kuna
Kao predgrupa tu su domaći EVE & THE EVILS, ska soul rock podrška koja se već iskazala s The Valkyrians, 8’ 6 Crew te na Skavile festivalu. Prvi album “Eviltone” (besplatni download) snimili su 2011.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*