Slackline radionice uz Good Vibe Tribe na MSHD

Savez udruga KAoperativa poziva sve zainteresirane na uključivanje u rekreativne SLACKLINE radionice oko Hrvatskog Doma.

Uz zgradu Hrvatskog doma, iza Male scene, tri puta tjedno (ovisno o vremenskim uvjetima) uz neformalno druženje odvijaju se Slackline radionice.

Slacklining je trening dinamičke ravnoteže.

Pojam slackline dolazi iz engleskog jezika, sastavljen je iz dvije riječi slack, što znači nenapet ili labav i line, što znači linija, crta ili konopac. Za aktivnost sleklajninga koristi se nategnuta traka (slackline) učvršćena između dva hvatišta, širine od dva i pol do pet centimetara, dužine šest do dvadeset metara.
Traka koja se koristi može biti od najlona ili poliestera. Za razliku od hodanja po užetu, kod sleklajninga se koristi dinamički rastezljiva traka koja ima značajke dugačkog trampolina. Glavni cilj je održavati ravnotežu na traci u raznim oblicima kretanja; odnosno pokušati stajati, hodati, raditi različite elemente, figure.
Voditelji radionice predstavnici su neformalne inicijative mladih Good Vibe Tribe, Damjan Milčić i Luka Crnković.
Damjan Milčić: – Slackline je odlična tjelovježba, ali i prilika za ugodno druženje na otvorenom. Izvucite se iz fotelja i pridružite nam se kod scene!

Program provodi Savez udruga KAoperativa uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu projekta „Scena za sve“ / Klub za mlade , te Zaklade Kultura nova, Grada Karlovca i Karlovačke županije.
Sadržaj ove medijske objave isključiva je odgovornost Saveza udruga KAoperativa.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*