Radionica za udruge Inkluzija i sudjelovanje civilnog društva u lokalnoj politici i sustavu odlučivanja

radionicaUdruga za društveni razvoj KA-MATRIX u sklopu EU projekta STAR VOICE organizira radionicu za predstavnike udruga na temu “Inkluzija i sudjelovanje civilnog društva u lokalnoj politici i sustavu odlučivanja”.

“Kako uključiti glas građana u političko odlučivanje? Kako zastupati inkluziju socijalno osjetljivih skupina? Kako pripremiti komunikacijske planove?” samo su neke od aktualnih tema koje će biti obuhvaćene radionicom.

Radionica će se održati 27. travnja od 10 do 16 sati u Dvorištu zajednice (u slučaju lijepog vremena), odnosno u prostoru MUZE u slučaju kiše (obje lokacije nalaze se na adresi Haulikova 22, 47000 Karlovac).

Radionicu će voditi dvoje stručnjaka, gospođa Suzana Jašić, stručnjakinja s višegodišnjim domaćim i međunarodnim iskustvom na području izbora, političkih institucija, civilnoga društva i medija, i Milan Medić – stručnjak za ruralni sektor, promotor socijalnog poduzetništva i voditelj LAG-a „Vallis Colapis“ koji obuhvaća Dugu Resu, Ozalj, Žakanje, Ribnik, Kamanje, Netretić, Draganić, Pokupsko, Lasinju i karlovačke mjesne odbore uz Kupu.

Svi prisutni će dobiti popratne materijale. Radionica uključuje prigodnu okrjepu za sudionike
(kava, pecivo, sokovi i sl.).

Ovim putem Vas pozivamo da svojim sudjelovanjem podržite projekt i doprinesete inkluziji
građana i civilnog društva u odlučivanju o Zvijezdi.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu jelena@ka-matrix.hr, a za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati na broj 097/ 679 4343.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*