get zolpidem Providence buy ambien online does ambien make you feel depressed

what classification of drug is xanax buy xanax what is stronger xanax or lorazepam

valium 10 mg wirkungseintritt buy valium online karachi valium

can i take tylenol pm with ambien buy ambien online overdose ambien zoloft

weather in soma bay now cheap soma treating soma withdrawal

manisa soma saglik sosyal ve eğitim vakfi buy soma aura soma bottle 39

ambien overdose bluelight ambien 10 mg purchase ambien Columbus

can you break a 10mg ambien in half buy ambien online can you take mucinex and ambien

soma medical solutions peru buy soma online without prescription booking.com kempinski soma bay

sudden withdrawal of tramadol tramadol 50 mg novox and tramadol

Sumrak televizije i radija

Klasično emitiranje televizije i radija uskoro će izumrijeti, a mediji će se preseliti na internet, izjavio je američki sveučilišni profesor Kent Collins na dvodnevnoj konferenciji Digitalna tranzicija u medijima jugoistočne Europe koja je održana u Zagrebu.

Medijski stručnjak David Mathison pojasnio je kako danas, zahvaljujući društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera, mnogi glazbenici i pisci svoje stvaralaštvo mogu prikazati i prodati široj publici bez uplitanja velikih nakladničkih kuća koje često autore prisiljavaju na potpisivanje nepovoljnih ugovora.

J. Eric Braun, konzultant za medijsku konvergenciju, približio je sudionicima kako se ona odvija u Velikoj Britaniji. Tako je BBC prije tjedan dana osnovao novi Odjel za društvene mreže.

Koliko su se mediji promijenili najbolje ilustrira podatak kako se konferencija mogla pratiti preko Facebooka i Twittera, a održana je i videokonferencija s Billom Densmoreom, direktorom Media Giraffe Projecta, koji se javio iz Massachusettsa.

Na konferenciji u organizaciji Fakulteta političkih znanosti iz Zagreba i veleposlanstva SAD-a u RH medijski djelatnici iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Albanije, Makedonije i Kosova te studenti Fakulteta razmjenjivali su iskustva o medijskoj konvergenciji u našoj regiji.

James Foley, veleposlanik SAD-a u Hrvatskoj, TV studiju na Fakultetu političkih znanosti (FPZG) u Zagrebu u četvrtak je uručio donaciju vrijednu 23.000 dolara s namjerom unaprijeđivanja obrazovanje studenata i osposobljavanja za stvaranje multimedijskih uradaka za rad u konvergencijskom medijskom okružju. (zamirzine.net)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*