tramadol hcl 50mg tab mylan info tramadol 50 mg ultram buy Vancouver

is cyclobenzaprine like valium valium for anxiety buy valium online europe

provigil kidney disease provigil online provigil now generic

g3721 blue xanax buy xanax antidepressants similar to xanax

buying valium australia buy valium valium 5 mg dormir

get provigil prescription online buy modafinil does provigil help you focus

is demerol and tramadol the same buy tramadol is it ok to take tramadol with high blood pressure

order valium Tempe buy valium taking valium high blood pressure

neurontin and ambien together buy ambien ambien overnight shipping

aura soma tabelle soma online is soma like robaxin

Ska uz Superhikse, punk uz Overflow

overflow superhiks21./22.06.Otok hrvatske mladeži, Zagreb
Brojnim poznatim imenima na ovogodišnjem INmusicu pridružuju se koprivnički Overflow te poznata makedonska ska-punk šestorka – Superhiks.

I dok su Overflow na krilima posljednjeg albuma široko prisutni na domaćim radijskim i televizijskim postajama ovjenčani hvalospjevima publike i kritike valja predstaviti i drugi punk bend koji će vjerojatno i dijeliti isti stage.

Radi se o makedonskom ska-punk sastavu Superhiks. Zahvaljujući prepoznatljvom i originalnom zvuku u kojem kombiniraju reggae, latino i balkanski etno izričaj, Superhiks su privukli najrazličitiju publiku željnu zabave.

Osnovani su 1994. kad su počeli kombinirati ska i hardcore/punk. Tijekom godina bend je doživio nekoliko promjena te danas imaju opaku brass sekciju (trombon, truba i flugelhorn) i perkusionista Gocu Naumova – Indijanca.

Prvi album “Čekaj be vikam, kade be malku” izdaju 2000. s kojeg je treći single “Rade” prikazivan je na brojnim europskim TV postajama, među kojima su i MTV Francuska i MTV Izrael.

Drugi album “Trumano” odjeknuo je Balkanom i priuštio bendu veliku europsku turneju, koja završava trosatnim nastupom u Skoplju pred 5000 posjetitelja. U svibnju 2006. izdaju live album “Live in Skopje” koji je za manje od 7 dana prodan u 35 000 primjeraka. Treći studijski album “And now… what?” objavljuju 2008. godine.

Tijekom godina Superhiks su svirali s Manu Chaom, Fun Lovin Criminals, Tito i Tarantula, Henry Rollinsom i mnogim drugima pa nije ni čudo da ih mnogi drže najznačajnijim makednoskim izvoznim proizvodom, bar što se tiče urbane glazbe.

Diskografija:

Čekaj be vikam, kade be malku (2000.)
Trumano (2003.)
And now …what? (2008.)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*