can valium help pms buy generic valium lexotan ou valium

pengertian baku mutu ambien buy ambien online is it safe to take hydrocodone and ambien together

day 4 no xanax buy xanax purchase alprazolam Fort Wayne

shokugeki no soma volume 1 order soma robaxin 750 compared to soma

neurontin and ambien together buy ambien ambien overnight shipping

venti triple vodka valium mocha latte diazepam 5mg body replacetags valium

soma intimates coupons buy soma argento soma episode 15 english dubbed

promethazine with ambien buy ambien online ambien vomiting side effects

klonopin ceiling effect buy klonopin klonopin or ativan more addictive

ambien generic pictures buy ambien how to trip balls on ambien

Ska uz Superhikse, punk uz Overflow

overflow superhiks21./22.06.Otok hrvatske mladeži, Zagreb
Brojnim poznatim imenima na ovogodišnjem INmusicu pridružuju se koprivnički Overflow te poznata makedonska ska-punk šestorka – Superhiks.

I dok su Overflow na krilima posljednjeg albuma široko prisutni na domaćim radijskim i televizijskim postajama ovjenčani hvalospjevima publike i kritike valja predstaviti i drugi punk bend koji će vjerojatno i dijeliti isti stage.

Radi se o makedonskom ska-punk sastavu Superhiks. Zahvaljujući prepoznatljvom i originalnom zvuku u kojem kombiniraju reggae, latino i balkanski etno izričaj, Superhiks su privukli najrazličitiju publiku željnu zabave.

Osnovani su 1994. kad su počeli kombinirati ska i hardcore/punk. Tijekom godina bend je doživio nekoliko promjena te danas imaju opaku brass sekciju (trombon, truba i flugelhorn) i perkusionista Gocu Naumova – Indijanca.

Prvi album “Čekaj be vikam, kade be malku” izdaju 2000. s kojeg je treći single “Rade” prikazivan je na brojnim europskim TV postajama, među kojima su i MTV Francuska i MTV Izrael.

Drugi album “Trumano” odjeknuo je Balkanom i priuštio bendu veliku europsku turneju, koja završava trosatnim nastupom u Skoplju pred 5000 posjetitelja. U svibnju 2006. izdaju live album “Live in Skopje” koji je za manje od 7 dana prodan u 35 000 primjeraka. Treći studijski album “And now… what?” objavljuju 2008. godine.

Tijekom godina Superhiks su svirali s Manu Chaom, Fun Lovin Criminals, Tito i Tarantula, Henry Rollinsom i mnogim drugima pa nije ni čudo da ih mnogi drže najznačajnijim makednoskim izvoznim proizvodom, bar što se tiče urbane glazbe.

Diskografija:

Čekaj be vikam, kade be malku (2000.)
Trumano (2003.)
And now …what? (2008.)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*