can ambien be detected in urine zolpidem no prescription drug interactions ativan and ambien

how do you know when someone is on xanax buy xanax xanax and brain zaps

diazepam Costa Mesa buy valium online valium tablets size

free download soma himi bana buy soma online qual é a soma dos cem primeiros números naturais impares

ambien + no prescription online zolpidem 10 mg ambien non habit forming

standard ambien dosage buy ambien is it bad to eat after taking ambien

b12 shots and weight loss and phentermine cheap phentermine online buy phentermine echeck

bluelight suboxone and xanax buy xanax what milligram is a yellow xanax bar

ambien killing people ambien online no prescription can you trip from ambien

how long can you safely take phentermine buy adipex can i take phentermine 30 mg twice a day

Talco u KSET-u

09.12. KSET, Zagreb
U zagrebački KSET još jednom dolaze rado viđeni talijanski ska-punkeri Talco.

Talco su počeli kao klasičan ska bend, a s vremenom razvijaju svoj zvuk – energičan ska-punk s folk elementima, pod snažnim utjecajem Patchanka ritmova (prema nazivu prvog albuma Mano Negra), i bendova kao što su The Clash, Ska-P i Modena City Ramblers.

Uz žestoku svirku značajan element je socijalni i politički aktivizam i poziv na (re)akciju.. Od samih početaka jasno istupaju protiv fašizma, rasizma i svakog oblika diskriminacije i socijalne nepravde.

Dolaze iz Marghere, predgrađa Venecije poznatog po industriji petrokemije i tragičnom skandalu – 160 radnika umrlih od trovanja. U znak sjećanja na njih nastaje pjesma Tutti Assolti, a sviraju i na memorijalnom skupu na glavnom trgu. Vrlo je zapažen bio i njihov nastup na prosvjedu protiv Berlusconijeve vlade (o Berlusconiju govori pjesma Signor Presidente), kao i onaj na dan sjećanja na žrtve nacističkog režima. Oba su puta svirali na kamionu u vožnji praćeni povorkom. Napadaju i američku vanjsku politiku i rat u Iraku (pjesma L’Odore della Morte), na demonstracijama protiv kojeg također sudjeluju.

Bundesligaški klub St. Pauli, prvi od njemačkih klubova koji je osudio i zabranio nacistička obilježja na utakmicama, njihovu je istoimenu stvar proglasio himnom, a povodom proslave 100 godina postojanja, i Talco je nastupio pred rasprodanim stadionom.

Iza sebe imaju nastupe s Mad Caddies, Agnostic Front, Punkreas, Real McKenzies, Obrint Pas. U KSET dolaze drugi put (ovaj put kao ”nadoknada” zbog nemogućnosti nastupa na ovogodišnjem Dirty Old Festivalu), a gostovali su i u splitskoj Kocki i na Skavilleu.

Iza sebe imaju četiri studijska albuma, Tutti Assolti (2004), Combat Circus (2006), Mazel Tov (2008), La Cretina Commedia (2010) i uvršteni su na nekoliko kompilacija. Čitav posljednji album hommage je Peppinu Impastatu, brutalno ubijenom lijevom aktivistu, koji je život posvetio borbi protiv mafije, zalaganju za potlačene i brizi za kulturu mladih.

Kao predgrupa nastupit će šibensko-zagrebački ska bend BeetanTone, koji je u tek četiri godine postojanja naredao više desetaka koncerata po klubovima i festivalima naše i susjednih zemalja, a da ih publika obožava dokazuje već dvaput rasprodan KSET.

Ulaznice su u pretptodaji u Dirty Old Shopu, KSET-u i online po cijeni od 50 kn, a na dan koncerta, ako ih ostane, stajat će 60 kn.

Ulaz se otvara u 20:00h, a koncert počinje u 21:30h.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*