Too-Faar u MODSu: spacedub program

music is in the air toovar11.04.2014. caffe bar Mods, Radićeva, Karlovac
Pulski DJ i producent Marko Grbac Knapić u pauzi između dva dana radionice Music is in the Air (mala scena Hrvatski dom, 11./12.4.2014.) gostuje u caffe baru MODS u Radićevoj ulici sa svojim live DJ projektom TOO-FAAR.

Audio-vizualni projekt Too-Faar započet je u Amsterdamu, a nastavljen u Puli. Radi se o bezgraničnoj fuziji spacedub-a, funka i jazza uz simbiozu elektronskog i akustičnog.

Projekt Too-faar predstavljen je na mnogim važnim međunarodnim festivalima kao što su Solistice festival (NL), Prog as a frog party (Amsterdam, NL), PUF festival (Pula), Seasplash (Pula), Outlook (Pula), Future nature, Lost Theory i drugima.

Pokretač programa, Marko Grbac Knapić u svom radu sudjeluje s Frankfurt Playground Collective (D), Ninja Tune rec (U.K.)., Francijem Blaškovićem, “prog as a frog” kolektivom (NL), Baba d (B), a svoju glazbu producira u vlastitom studiju “Armazonex”.

http://www.myspace.com/toovarman

Program se provodi u okviru projekta Nova kultura – hibridni grad 014.
Program zajednički organiziraju caffe bar MODS i udruga KA-MATRIX uz potporu Karlovačke pivovare, Grada Karlovca Ministarstva kulture RH i zaklade Kultura Nova.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*