Tribina Futurologija – javni prostor kao utopija

20.06. 19:00 Gradska knjižnica Ivan Goran Kovačić, Karlovac
Večeras, s početkom u 19 sati u Gradskoj knjižnici Ivan Goran Kovačić održati će se tribina Futurologija – javni prostor kao utopija.

Voditeljica tribine je Anita Lunić koja će govoriti o tome kako trenutni politički, ekonomski i pravni okvir stavlja izazov za pitanja korištenja i upravljanja javnim prostorima.
Na tribini će biti govora o posljedicama, mogućnostima i eventualnim posljedicama današnjeg odnosa spram javnih prostora..

Voditeljica tribine, Anita Lunić, mag. filozofije i mag. edu. povijesti, a primarno se bavi političkom i socijalnom filozofijom, analizom aspekata suvremenih filozofskih škola, pitanjem mogućnosti utemeljenja utopijskih koncepata na interdisciplinarnoj razini, radničkim pokretom i praktičnim društvenim djelovanjem.

Tribina se odvija unutar festivala nezavisne kulture Nepokoreni grad 2013., a organizator je Udruga za kreativni razvoj Domaći.
Programi Nepokorenog grada odvijaju se zahvaljujući potpori Ministarstva kulture RH, Grada Karlovca, Županije karlovačke, Turističke zajednice grada Karlovca, SU Klubtura i zaklade Kultura Nova.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*