valium effect on stomach valium online taking valium with morphine

tramadol after intravenous injection tramadol 50mg is tramadol a narcotic or opiate

phentermine as a antidepressant phentermine 37.5mg how fast will i see results from phentermine

can you drink while taking ultram buy ultram ultram and seizure threshold

zolpidem online Glendale buy ambien pvr ambience mall gurgaon map

la mente y su relacion con el psique soma. winnicott soma online cnpj sociedade educacional soma

ambient light sensor alarm clock ambien no prescription buy ambien forum

ambien and hypertension buy ambien online no prescription drug interactions celexa and ambien

xanax cause hypoglycemia generic xanax xanax 2632

valium and menstruation valium no prescription needed dj valium mix

TTYL izložba / instalacija u Radićevoj

TTYL letak 10001.04.2016. 18:00 Radićeva ulica / caffee Buksa, Karlovac
Program Nova kultura_Hibridni grad nastavlja se izlaganjem postera / radova u okviru projekta TTYL, umjetničke aktivistice Tally Rayne Adams. Nekoliko desetaka postera s e-mail i smartfon porukama biti će izloženo na uličnoj izložbi / instalaciji koja će se održati u Radićevoj ulici i unutar caffee bara Buksa 1. travnja 2016. godine od 18:00 sati. Uz izložbu s porukama pristiglim tijekom prvog dijela projekta posjetitelji će moći i sami izraditi vlastiti TTYL naljepnice, ostaviti svoje poruke na letcima ili ih poslati na e-mail adresu ttyl.artproject@gmail.com.

FB event: https://www.facebook.com/events/754289628004093/
#ttylproject
———-

Projekt “TTYL” konceptualna je realizacija ideje o transformaciji socijalnog inžinjeringa u formu umjetnosti. Autor stoji između publike i projekta kao filter koji vrši proces redefiniranja tekstualnih poruka iz mobilnog sadržaja u izložbene primjerke. Pametni uređaji nisu postali samo dio naše svakodnevnice već su je proželi i konzumirali na način koji je izmijenio sfere ljudske interakcije. Uređaj je kao takav iz kupljenog materijalnog elementa postao sadržajni sustav za našu intimu i glavno sredstvo komunikacije. Društvo je razvilo osjetljivost prema socijalnim mrežama i digitalnim sadržajima; prava interakcija se izgubila pa se realizacijom projekta skreće pažnja na to koliko smo kao društvo postali skloniji pisanoj, virtualnoj korespodenciji, odnosno u kojoj mjeri smo počeli ignorirati važnost direktne ljudske interakcije.
Osim što služi svrsi osvještavanja o infiltriranju smart uređaja u ljudsku intimu, “TTYL” je vježba hrabrosti i povjerenja između publike i autora koja poziva na dijeljenje svoje tzv “virtualne intime”.

“Koliko smo stvari u stanju napisati, ali ne i izreći.”

Radićeva ulica odabrana je kao kao mjesto postavljanja izložbe / instalacije obzirom da unatoč stalnim raspravama o oživljavanju i revitalizaciji gradske jezgre posljednjih tjedan svjedočimo zatvaranju nekoliko poznatih i popularnih trgovina i lokala. Kroz organiziranje ovakvog tipa događanja želi se usmjeriti pažnja na mogućnosti povremenog korištenja gradskih javnih površina i prostora za kulturnu ili društvenu namjenu. Buksa te još nekoliko okolnih poslovnih prostora i lokala tek su malobrojni još uvijek otvoreni u nekad najpopularnijoj gradskoj ulici.

———-
o autorici
Autorica Tally Rayne Adams posljednjih sedam godina stvara u području ilustracije i street arta. Iza sebe ima tri samostalne i nekoliko skupnih izložbi. Svoj stil naziva opisuje kao neo grunge umjetnost.
———-
Umjetnički projekt TTYL provodi se unutar programa Nova kultura – Hibridni grad 2016. u organizaciji KA-MATRIX – udruge za društveni razvoj.

Program Nova kultura – Hibridni grad 016. provodi se uz potporu Zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Karlovca.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*