Underground Sessions feat. DJ Simeon i Matija Marinić

Underground Sessions feat. DJ Simeon i Matija Marinić10.06. Fanatic klub (Ribnjak 26) Zagreb
Underground Sessions” serijal predstavlja Simeona i Matiju Marinića, funky / tribal / driving techno dvojac koji sprema svirku na 4 gramofona i 2 mixete.
Ulaz je BESPLATAN.

Sljedeće UNDERGROUND SESSIONS večeri

➨ 17/06/10 – TURKTHEDJ (What’s Up) & friends
➨ 24/06/10 – LEEKS (Dirty Beatz Crew)(drum ‘n’ bass)
➨ 01/07/10 – The of PUSHKAR & JAKOPETZ
➨ 08/07/10 – Special guest: BARZU

SIMEON biografija

Simeon, punim imenom Simeon Bugarija svoju glazbu opisuje kao “pumping” i “groovy” uz mnoštvo popratnih melodija i vokala. U početku je bio inspiriran i pod velikim je utjecajem skandinavskog i germanskog techna. Na njegov raniji rad najviše su utjecali DJ-i Adam Beyer, Chris Liebing, Carl Cox, Dave Clarke, Jeff Mills, Cristian Varela, Umek, Valentino Kanzyani, Marko Nastić, Ben Sims, DJ Rush i Cave da bi kasnije svoje uzore pronašao u imenima poput The Advent, Eric Sneo, A Paul, Aitor Ronda, Fer Br, Carl Falk i David Moleon.
Svirao je po mnogim domaćim i stranim klubovima, a osim DJ-anja zalaže se za promociju techno glazbe. 2006.g. pokrenuo projekt Andergraund, pod kojim organizira partye ali sudjeluje i u realizaciji drugih s ciljem udruživanja, suradnje i razmjene iskustva.

2007. godine, shvativši da 2 gramofona ne zadovoljavaju više njegove potrebe, kupuje treći koji mu otvara niz novih mogućnosti te uvodi još više dinamike u njegove setove.

2008. godina posvećena je usavršavanju miksa na 3 gramofona, utvrđivanju jedinstvenog stila pa i unaprijeđenja organizacijskih sposobnosti te lagani dodir s produkcijom. Ujedno nastavlja s promocijom projekta Andergraund gostovanjima diljem Hrvatske. Nastupa na domaćim festivalima elektronske glazbe poput Ideš? Festival, T-Mobile InMusic Festival, Mikleuška Open Air Festival, Murter Beach Festival i večerima kao što su Astralis i F-Scope. Početkom 2010. godine pojavljuje se prvi put na radiju, gostovanjem u emisiji Zagreb DJ Music na Plavom Radiju.

MATIJA MARINIĆ biografija
Matija Marinić se još u osnovnoj školi počinje zanimati za produkciju. Prva traka koju je izdao zove se ”Catch me” a izašla je na BK Elektronics labelu dok svoj prvi vlastiti EP, imenom ”Lolita”, izdaje za Disturbulence Rec. Svoj stil opisuje kao funky/tribal/driving techno no osim techna voli svirati i techhouse/mnml. Njegov put kao DJ započinje 2007. godine. Godinu dana poslije, potaknut zatvaranjem zagrebačkog kluba ”The Best”, pokreće svoj vlastiti party imenom ”Keep It Alive” na kojem su do sada svirali Zoky, Teo Harouda, Hadji, Fabian Jakopetz a.k.a. Dechko, Ivica Petak a.k.a. D-Fence, Wyrus, Miche, Mirzinho, Simeon, Hristian Stojanowski (SRB), Fer BR (SPA) i mnogi drugi. Osim navedenih DJ-a, Matija je svirao i sa DJ-ima kao što su Eric Sneo (GER), Space DJz (UK), Massi P (ITA), Andrea Leme (ITA), Billy Nasty (UK), Peppelino (UK), Lexis (SLO), Daniel Gloomy (SLO), Greg Notill (FRA), DJ Cristiao (SPA), Sven Wittekind (GER), Razor (GER), Gumja (SLO), Tibe (SLO), Ivee (SRB), Ogi, Kiki, F.O.R.M., Mr. DJ Dario, Cet, Petar Dundov, Marko Musulin itd.

Svirao je po klubovima kao što su Jamaica (ZG), Fanatic (ZG), Londoner (ZG), Aquarius (ZG), Tvornica Kulture (ZG), Boogaloo (ZG), The Best (ZG), Oaza (VŽ), Vertigo (DU), InBox (Ljubljana, SLO), te na festivalima/eventima kao što su ”IDEŠ? FEST”, Invazia. U klubu Londoner nastupa kao rezident DJ uz veća imena hrvatske ali i strane scene, a svoj prvi inozemni nastup ostvaruje u Ljubljani u Sloveniji u klubu InBox.

Na kraju 2009. godine, Matija izdaje svoju produkciju na cijenjenim i prestižnim techno etiketama kao što su Soul Access, Patterns, Adult, Relatives, Work Hard Play Harder koje podržavaju velika imena kao što su Hertz, Axel Karakasis, Spiros Kaloumenos, David Moleon, Cristian Varela, Bando, Bryant Baker, Fer Br , Dave The Drummer, Dj Murphy, Pedro Delgardo, Stephan Signore, Carl Falk i mnogi drugi. Matija je ostvario suradnju i sa labelima kao što su Proppeler Rec, Red Section, Techno Artillery, Koitus Rec, Unaffected Rec, Techno Addicted, BeatForm…


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*