Vasa Ladački u Opatiji

Vasa Ladački u Opatiji13.-15.08. Ljetna pozornica, Opatija
U Opatiji se sredinom kolovoza odvija trodnevni program u okviru kojega će se održati koncert Đorđa Balaševića i svečana promocija filma “Kao rani mraz”.

program

1.DAN petak 13.08.
DOČEK VASE LADAČKOG

Početak vikenda obilježenog Vasom Ladačkim obilježit de se “dolaskom u Opatiju”, tradicionalnim primorskim brodom kojim će upravljati sam “panonski mornar” – Đorđe Balašević.
Nakon dočeka u opatijskoj luci, redatelj će fijakerom stići u Vilu Angiolinu gdje će biti postavljena izložba fotografija i rekvizita iz filma “Kao rani mraz ‘. Nakon službene dobrodošlice, uzvanici će imati prigodu pogledati dokumentarni film “Making of…Kao rani mraz”.

2.DAN subota 14.08.
KONCERT ĐORĐE BALAŠEVIća & PANONSKE MORNARICE
Drugoga dana na opatijskoj Ljetnoj pozornici Đorđe Balašević će održati koncert praćen orkestrom “Panonska mornarica”, koji osim standradne postave banda u svom sastavu ima i tamburaše, cimbalistu, klarinetistu i još posebne goste što će ako se uzme u obzir duže koncertna neaktivnost biti prava poslastica za sve fanove.

3.DAN nedjelja 15.08.
HRVATSKA PREMIJERA FILMA “KAO RANI MRAZ”

Treći je dan rezerviran za hrvatsku premijeru filma “Kao rani mraz” u posebno dekoriranom prostoru Ljetne pozornice. Prostor će biti dekoriran elementima same scenografije filma, a samoj premijeri će uz redatelja nazočiti i ekipa filma: glumci, producenti…

Organizatori vjeruju kako ovakvo događanje biti najljepši pokon i čestitka umjetniku koji je na ovim prostorima prisutan već više od 30 godina.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*