tramadol fits buy tramadol is there acetaminophen in tramadol 50 mg

uso de valium en el embarazo buy valium online valium and ambien erowid

frac soma 235 buy soma soma bicycle seat

tramadol russia tramadol online overnight tramadol en xtc

ambien year released buy ambien how much is an ambien prescription without insurance

tramadol use for anxiety tramadol 50 mg how to turn tramadol into morphine

cat costa o cutie de xanax generic xanax prolonged xanax use

wsgr soma twitter buy soma onlline soma dos angulos externos do pentagono

can you take topamax and valium together buy valium how do you wean off valium

omeprazole xanax buy xanax online legally how long does it take to withdraw off xanax

Video istraživanje: veza kulturne baštine i suvremene umjetnosti

djeca_crtaju_bosKA-MATRIX – udruga za društveni razvoj završila je s produkcijom kratkog filma Stari prostori za novu umjetnost. Kratki film dio je video istraživanja čime se zaokružuje jednogodišnji projekt “U potrazi za izgubljenim – Hibridna okruženja” proveden uz potporu Hrvatske banke za obnovu i razvitak tijekom 2016. i 2017. godine. Video pogledajete na sljedećem linku

Projekt je osmišljen kako bi se kroz suvremeni umjetnički izraz uz primjenu novih medija i tehnologija tematiziralo napuštene i nekorištene prostore kulturne baštine. Program se bazirao na inovativnom pristupu, razvoju novih metoda interakcije, preispitivanju umjetničkog, društvenog i ideološkog okruženja u kome se djeluje i prenamjeni i pozicioniranju javnih neiskorištenih prostora za programe u suvremenoj kulturi. Kroz konkretne aktivnosti i angažman šireg kruga građana ukazalo se na mogućnosti i potrebu povremenog korištenja za suvremene kulturne programe, ali i važnost međusobnog povezivanja različitih vidova izražavanja, fotografije, videa i društvenog uključivanja mladih u pitanja svoje zajednice.

Projektne aktivnosti provodile su se na više lokacija, Bosanskom magazinu i Trgu bana Jelačića u Karlovcu, te Starom gradu Bosiljevo. Na projektu su se KA-MATRIX-u pridružili brojni partneri i suradnici: Kinoklub Karlovac koji je bio zadužen za pripremu, snimanje video istraživanja i montažu filma, udruga st.ART pripremila je plesni performans, karlovačke umjetnice Tally Rayne Adams i Anamariju Podrebarac provele su fotografiranje i kreativnu radionicu s djecom Osnovne škole Bosiljevo, a zagrebački Format C video glitch rezidenciju. U provedbi su pomogli i Gradski muzej Karlovac, Općina Bosiljevo i River Dance Karlovac, a KA-MATRIX se zahvaljuje i svim građanima koji su se uključili u provedbu projekta.

(((o)))


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*