Viva la Pola: natječaj za mlade bendove

Viva la Pola festival19. i 20. 08.  Pula
Otvoren je natjačaj za prijavu mladih bendova za sudjelovanje na ovogodišnjem Viva la Pola festivalu.

Pozivaju se svi demo bendovi s ovih prostora neovisno o stilskom usmjerenju i sviračkoj razini, a koji bi željeli nastupiti na pozornici ovogodišnjeg „Viva La Pola!“, da pošalju svoje prijave koje trebaju sadržavati točne podatke o bendu te link na internetsku stranicu na kojoj se mogu poslušati stvari ili skinuti zvučni zapisi (mp3 ili audio). Natječaj ostaje otvoren do početka mjeseca srpnja.

Ovogodišnji, osmi po redu, međunarodni festival nezavisne, alternativne i urbane glazbe „Viva La Pola!“ održati će se 19. i 20. kolovoza, na prostoru velikog otvorenog dijela kompleksa kluba „Uljanik“ u Puli.

Kao i dosadašnjih godina, u programskoj shemi naći će se zanimljiva imena iz svijeta alternativne, nezavisne i urbane glazbe odabrana prema kriteriju kvalitete, stilske originalnosti i ekspresivnosti izvedbe.

Više informacija o pripremnom dijelu vezano uz ovogodišnji „Viva La Pola!“ bit će moguće pronaći na internetskoj stranici www.myspace.com/vivalapola2008, a prijave za demo izvođače mogu se izvršiti na e-mail: vivalapola2008@gmail.com


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*