Xmas special edition w. Feelipa, Funk Gurua i phillipe

Confusion 24.12.Club Lemon, Zagreb
Božićni Confusion special edition sprema nastupe Feelipa, Funk Gurua i phillipe.

20kn do ponoći, 30 nakon

www.facebook.com/cfsn.org

CFSN DJs jedan je od glavnih projekata Confusiona, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti sa sjedištem u Zagrebu.
CFSN DJ team uskoro slavi desetu godišnjicu bivanja na sceni i tom prigodom kreće s velikom rođendanskom turnejom. Nakon dugog niza godina oni jos uvijek prezentiraju i mnoge, u nas slabije zastupljene, vrste klupske glazbe, a njihovi glazbeni interesi tijekom devet godina rada znatno su se proširili. CFSN DJs klupske večeri prepune su sviježih dubstep, post dubstep, UK funky, future garage, electro, ghetto house, bass, beats, glitch hop i indie beatova.

CFSN DJ-i su gostovali u mnogim klubovima diljem cijele regije, te po klubovima u Londonu, Berlinu, Ženevi, Bratislavi, Pragu, Sofiji, Grazu, Leibnitzu, Villachu, itd. Česti su gosti najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe, pa su već tri puta nastupili na EXIT-u, od samog početka su stalni gosti Outlook Festivala, a nastupali su i na Hideoutu, Elevateu, Soundwaveu, Sziget Festivalu, Harteri, Atlantis Festivalu, MTV Valkana Beach festivalu, Lift / Sarajevo film festivalu te mnogim, mnogim drugim.

Danas CFSN DJ-i broje sedam članova a to su: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobucar, itch, Æon.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*