Youth of Today u Goriziji

youthoftoday29.04. Pieffe Factory, Gorizia (Stara Gorica), Italija
Pieffe Factory u talijanskoj Goriziji ugostiti će jedan od najvažnijih oldschool hardcore bendova, utemeljitelja “youth crew” pokreta, Youth Of Today.

Youth of Today su osnovani još 1985. u Connecticutu, nakon što se dosta old school straight edge bendova već raspalo, u sastavu: Ray Cappo vokali i John Porcelly gitara. Kasnije su im se pridružili i Graham Phillips i Darren Pesce na bubnjevima i basu.
Youth of Today je imao nekoliko izdanja (Can’t Close My Eyes EP, Break Down The Walls i We Are Not In This Alone), a prije raspada 1990. snimili su Youth Of Today EP koji je izašao na Revelation Records. Nakon nekoliko reunion koncerata, od prošle godine su na svjetskom touru u gotovo originalnoj postavi, u kojoj dolaze i na ovaj koncert, najbliži Hrvatskoj.

Kao support Youth Of Todayju svirat će i Talijani The Orange Man Theory te The Guilt Show, također talijanski hardcore band kojima će to biti posljednji koncert.
Zanimljivost koncerta je da su naknadno u line-up dodani Jucifer, pioniri sludge/doom metala iz američke Georgije. Iako je kombinacija malo neuobičajena, ne sumnjamo da će koncert biti izvrstan.

Cijena karte je u pretprodaji/s rezervacijom 15 eura , a 18 na dan koncerta. Karta se može rezervirati na e-mail adresi info@pieffefactory.it. Koncert počinje u 21:00 h, a vrata kluba se otvaraju pola sata ranije.

komentiraj na http://facebook.com/PLANetmagazin

provjerite kako to u živo izgleda –>


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*