Završila prva AnarKA

AnarKa: obilježavanje 170. godišnjice slobodarske idejePredavanjem Dražena Šimleše Je li anarhizam odgovor na probleme 21. stoljeća? završio je festival AnarKa čije je prvo izdanje posvećeno obilježavanju 170. godišnjice slobodarske ideje.

Tijekom tri dana na nekoliko lokacija u gradu Karlovcu okupljalo se, radilo i razmjenjivalo znanja preko stotinjak sudionika festivala. UKarlovac su stigli gosti iz Rijeke, Pule, Zagreba, Ljubljane i drugih gradova u regiji da bi sudjelovali na predavanjima, radionicama i projekcijama u Centru za mlade na Gazi. Uz radni dio AnarKE posjećeni su bili i zabavni sadržaji u kafićima Cohiba i Amadeus. Drugu večer u Amadeusu je nastupila riječka DJ Luna Morado koja je unatoč paklenoj vrućini predstavila svoj reggaetone / bandolera program.
Obzirom da odaziv i odlične reakcije sudionika možemo se ponadati kako će AnarKA postati još jedno tradicionalno okupljanje u gradu na četiri rijeke, te da će iz godine u godinu postepeno rasti.

Događanje su zajednički organizirali Diskusijska grupa Shout! i Udruga za kreativni razvoj Domaći zahvaljujući donaciji Grada Karlovca, sponzorima i mnogo volonterskog rada.

više

AnarKA 2010

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*