zimska Seasplash zabava / Wintersplash party # 2

14.02.  22h SD S. Radic, dvorana “Pauk”, Zagreb
Na drugom zimskom SeaSplashu nastupaju francuski “duberi” BRAIN DAMAGE te britanci VIBRONICS. Vibronics dolaze sa specijalnim gostima Madu Messengerom i Echo Ranksom. Uz goste tu su i lokalne snage Jin-San selekta i dj enigMa.BRAIN DAMAGE (f) su oduševili domacu publiku kao predgrupa Zion Train u Zagrebu, te nastupom na 5. Seasplash festivalu. Dvoje ljudi na stage-u rade upecatljiv show i  stvaraju monumentalni zvuk. Definicija njihovog stila je DUB, ali bez straha u experimentiranju sa razlicitim utjecajima poput psihodelije, ethno-a, hip hop-a ili techno-a. Trenutno su na turneji povodom promocije svog novog, cetvrtog studijskog albuma “Short Cuts” (Jarring Effects).

VIBRONICS feat. Madu Messenger & Echo Ranks (uk)
Trenutno jedan od vodecih UK (europskih i svjetskih) dub soundsystema. U osljednjih 6 godina dva puta gostovali na Seasplash festivalu. Također imaju novi aktuelni album “UK Dub Story”, koji od objavljivanja doživljava odlične reakcije. Osim toga, na vlastitoj etiketi Scoops redovito objavljuju nove vinilne singlove u jamajkanskoj tradiciji, u
formatima 7″ i 10″. Ovo im je prvi zagrebacki nastup, i uz dub majstora Steve Vibronics-a i vec etabliranog Madu Messengera, prvi hrvatski nastup sve obecavajuceg vokaliste Echo Ranks-a.

+ dj support:
Jin-San selekta (Kingston Sound)
pokretač Kingston shop-a i sound-a, vlasnik i aktivni sakupljač vjerovatno najvece kolekcije reggae vinila u regiji.
ponajbolji reggae/dancehall/jungle DJ na ovim prostorima, otvoriti će party sa optimističnim reggae mixom koji bi trebao pokrenuti dobre vibracije u dvorani.
dj enigMa
je jedan od organizatora Seasplash festivala, bubnjar Radikal Dub Kolektiva, borac za nezavisnu scenu i clubbing,…, uz sva dosadasnja punk-reggae, dub, jungle, itd. događanja, za kraj ce uglavnom malo zagrepsti po površini sve popularnije dubstep produkcije.

cijena ulaznice:
90 kn u pretprodaji, 120 kn na ulazu

karte u pretprodaji:
KINGSTON SHOP, Radiceva 3, MAMA, Preradoviceva 18, PROSTOR, Mesnicka 5, DIRTY OLD SHOP, Tratinska 22

infosplash@seasplash.net
info@kingston.hr


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*