Kampanja SUPOZ: 300 besplatnih obroka na karlovačkoj Tržnici

Karlovačke udruge Avadhuta, KA-MATRIX i Eko Pan organizirale su još jednu javnu akciju Ručak za sve koja se održala u petak 16.12. u prijepodnevnim satima na Karlovačkoj gradskoj Tržnici. U sklopu akcije je podijeljeno više od tri stotine besplatnih vegetarijanskih obroka.

Kao i proteklih tjedana interes građana bio je izniman što potvrđuje i potrebu za daljnjim organiziranjem i širenjem ovakvih akcija osobito u vrijeme porasta cijena. Akcije u prosincu dio su kampanje kojom se ukazuje na važnost uloge organizacija civilnog društva u zajednici koje su uz svoj svakodnevni rad bile izrazito aktivne i u ublažavanju posljedica kriznih situacija proteklih godina, potresa i pandemije.
Akcija je organizirana u okviru kampanje / projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice.
Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

~~~ o projektu Suradnjom i praksom do održive zajednice ~~~

Provedbom projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice informiraju se i povezuju lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca, Karlovačke, Zagrebačke i Sisačko – moslavačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama. Program se provodi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i prethodnih iskustava. Zainteresirani za suradnju mogu se prijaviti na e-mail info@ka-matrix.hr ili na broj telefon: 095 444 6880.

~~~
Projekt „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ UP.04.2.1.11.0583 sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 71.184,56 i iz Europskog socijalnog fonda (85%) 403.379,15 kuna. Projekt provodi KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj u partnerstvu s Avadhuta – udrugom za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udrugom za zaštitu okoliša i prirode.
Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj objave za medije isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.
Sadržaj objave za medije isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX i ne odražava nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.strukturnifondovi.hr | www.esf.hr


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*