Novi buvljak kod Eko Pana i Šumeka

subota, 30.03. od 10 do 13 sati, Ul. Kralja Tomislava (preko puta Trgovačko ugostiteljske škole)///
Eko Pan organizira buvljak / sajam rabljenih stvari “Imam, dam – dobro sam” namijenjen darivanju, razmjeni i prodaji odjeće, obuće i manjih uporabnih predmeta.

Svi koji su zainteresirani sudjelovati kao izlagači, trebaju doći najmanje 15 minuta prije početka sajma. Mole se izlagači da ne nose velike predmete niti velike količine stvari, jer je kapacitet prostora ograničen. Imam, dam – dobro sam održavati će se redovno, svake posljednje subote u mjesecu. Organiziranjem buvljaka potiče se zajednicu na savjesnu potrošnju i pozitivan odnos prema okolišu, a u planu je organiziranje i tematskih buvljaka. Sudjelovanje na sajmu je besplatno, a svi koji žele dobrodošli su ostaviti donaciju kako bi se podržale daljnje aktivnosti udruge.

U tijeku su i upisi u Malu tvornicu reciklaže, kreativnu eko sekciju namijenjenu djeci od 6 do 14 godina. Eko sekcija održavati će se utorkom poslijepodne s ciljem edukacije o otpadu kroz izradu novih, kreativnih i korisnih predmeta. Mjesečna članarina iznosi 80 kuna. Upiti i prijave na e-mail: eko_pan@eko_pan.hr i telefon 614-063.
Voditeljica sekcije je Valentina Mesarić.

Sve navedeno održava se u prostoru Eko Pana i Naklade Šumek, koji se nalazi u ulici Kralja Tomislava, preko puta Trgovačko-ugostitetljske škole.
Pan i Šumek zajedno potiču pozitivne društvene vrijednosti i pozivaju građane na uključivanje, podršku i suradnju.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*