Devin Townsend Project u Tvornici

12.02. Tvornica Kulture Zagreb
Početkom veljače iduće godine u zagrebačku Tvornicu ponovno dolazi jedan od najintrigantnijih autora/bendova današnjice, Devin Townsend Project.

Townsenda se sjećamo još iz svog grozomornog industrial/prog/death/metal projekta Strapping Young Led. Raspuštanjem SYL-a okreće novu stranicu i pokreće vlastitit Project koji se teško može stilski smjestiti samo u jedan žanr: kombinira metal naslijeđe sa symfonic rockom, filmskom glazbom, kantautorskim elementima, teatralnošću. Možda najbolji opis onoga što Devin danas radi je Queen za 21. stoljeće: vrhunska svirka i vokalne dionice, čvrsta ritam sekcija i hi-tec produkcija.

Oni koji su bili na 2012. godine u Tvornici odn. ljubljansku kinu Šiška [review]uglavnom se slažu da je predgrupa nadmašila headlinere Fear Factory što je već samo po sebi dovoljna preporuka za još jednom vidjeti i čuti ovog kanadskog čarobnjaka dobrog zvuka.

Na zagrebačkom nastupu Devin Townsend Project predstavlja svoj novi album „Transcendence“, a na turneji „Transcending The Coma Tour 2017“ će kao posebni gosti nastupiti i američki progresive death metal band Between The Buried And Me i norveški progresive metalci Leprous.

Početak koncerta je najavljen u 20 sati, a cijena ulaznica iznosi 160 kn u pretprodaji, te 190 kn na ulazu. Ulaznice se mogu kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima: u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18 (online: http://www.dirtyoldempire.com/shop/ i 01 5573 888), Kloto – Masarykova 14, Purgatory – Ozaljska 46, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 31, Rockmark – Berislavićeva 13, Vallhala Metal Bar – Radićeva – 25. U Rijeci: Dallas Music Shop – Splitska 2A, ON PAROLE – http://www.on-parole.com/shop/tickets, Eventim sistem www.eventim.hr.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*