DirtyBeatz predstavljaju Kloin & Safety Breaks

06.11. Aquarius A1, Zagreb
DirtyBeatz ekipa ovoga puta priprema party s rezident postavom uz koju će gramofone ugrijati osiječki DJ i producent Safety Breaks, te iskusni karlovački DJ Kloin (aka Kodin).

upad je samo 20 kn cijelu noć

Kloin je ime pod kojim svoju trip-hop produkciju predstavlja već dobro znan Kodin, drum`n`bass producent, član karlovačkog LED kolektiva i zagrebačkog Jabba Crew-a. Kodin svoj poznati neuro zvuk izdaje za Aesthetics, Subculture Music i Ascenzion Records te već godinama paralelno radi na trip-hop i funk projektima pod imenom Kloin. Svoje produkcijske tehnike iskoristio je da stvori trip-hop uradke pune groovy beatova, atmosferičnih ponekad i psihodeličnih dreamy-sajko zvukova i melodija, a sve začinjeno bass linijama.

Safety Breaks dolazi iz Osijeka i jedan je od osnivača Udruge Glechudesa koja je direktno zaslužna za pojavljivanje i razvoj drum n bass, jungle i breakbeat glazbe u istočnoj hrvatskoj. Glechudesa s radom počinje 2005. te je njihov program postao jedan od posjećenijih klubskih evenata u Osijeku koji promiče glazbene novitete u osječkom clubbingu.Glechudesa je prerastao u kolektiv Glechudesa Massive, a od rujna 2008. registrirani su i kao Udruga za promicanje glazbene i tehničke kulture.
Safety Breaks sa svojim raznolikim setovima već godinama u ples tjera ekipu širom Hrvatske a nakon par godina ponovo stiže u Zagreb.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*