GoatHell Metal Fest u Puli

21.-24.06.2018. Pula
Iako Istra posljednjih nekoliko godina naginje elektroničkoj glazbi tijekom turističke sezone, odnosno turbofolk glazbi zimi, zvuci električnih gitara i dalje se mogu čuti iz obližnjeg kafića ili festivala. Ovogodišnji novitet ipak više naginje dropD-u i malo moćnijim zvucima, pa nas u Puli čeka festival metal glazbe pod nazivom GoatHell Metal Fest.

Od 21. do 24. lipnja posjetioci Pule moći će uživati u koncertima, radionicama, predavanjima i sličnim događajima na novom eventu, a svakako najzvučnija imena koja će dominirati pozornicom su Jinjer i Sinister.
Sami organizatori iz udruge Kairos ističu:
– Svrha festivala je omogućiti ostvarivanje interkulturalne razmjene, kako između domaćih i stranih gostiju i sudionika jačanjem međunarodnih odnosa, tako i sinergiju kultura kroz učenje o lokalnoj baštini i promociju Istre.

Naime, ni ime festivala nije slučajno: jarac, odnosno koza, jedan je od simbola metal kulture, ali i Istre, pakao i ljetne vrućine pod istarskim suncem.

Ulaznica u pretprodaji iznosi 280 kuna za sva četiri dana festivala, a više informacija možete naći na službenoj Facebook stranici festivala.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*