IDEM i Ladika na prvoj Akustičnoj Kaljuži

14.06.2024. dvorište MUZA, Jurja Haulika 22, Karlovac///
PARK SESSIONS i INFOSHOP KARLOVAC predstavljaju AKUSTIČNU KALJUŽU
Park Sessions ekipa organizira Akustičnu kaljužu u dvorištu MUZA-e (Haulikova 22). Na eventu nastupaju Martin Ladika i IDEM uz promociju fanzine izdavaštva SAMO/ONLY, vegan kiflica  iz vege kluba CHANDRA i veganskih kolača by Iva.
Definitivno najbolji đir u gradu!

⚡⚡⚡IDEM⚡⚡⚡
Novi solo projekt Antuna Alekse, člana bendova Porto Morto, Trophy Jump i JeboTon Ansambl. Kroz neobični crossover post i pop punka Antun želi svijetu prenijeti pesimizam u duru i pozitivu u molu. Skoro točno godinu dana od izlaska njegovog prvog solo albuma, stvari su se promjenile, desilo se mnogo toga, a u dvorištu ćete možda čuti i neke nove pjesme!
PS. Njegov posljednji sigl snimljen je baš u Karlovcu!

https://www.instagram.com/antunidem/
https://www.facebook.com/avangogh

🔥🔥🔥MARTIN LADIKA🔥🔥🔥
Šumski pjesnik, drumski pjevač, mijene vjesnik, svjedok čuda – lutkar, lutak, luda. Martin Ladika šegrt je stvaralaštva – u jednu ruku dječak, u drugu povjetarac, u treću kriška kruha i zgaženi mravac. Pjeva o čvoru čovjeka i čudu prirode, spletu odnosa i sjaju spoznaje. Pjesme hvata kao grane vjetar pa se povijati pušta i šušti. Voli godišnja doba, sve boje prirode, krške fenomene, vodu i njene mijene, igru svjetlosti i sjene, ples plamena, vijek kamena, beskrajna nebesa i sva ostala čudesa. Voli ljude i njihove brige, nade, patnje i snove, grijehe i dobročinstva, samoće i poznanstva, lutanja i proročanstva, uske grudi, nepregledna prostranstva od kolijevke do groba, od beštije do boga. O svemu tome i tome svemu pjeva i zbori, igra, izvodi – vazda težeći slobodi.

https://www.facebook.com/martin.ladika

Event zajednički rade ekipa Park Sessiona, Infoshopa Karlovac (KA-MATRIX), Vege kluba Chandra (Avadhuta) uz tehničku pomoć SU KAoperativa.