Međunarodni kamp kulture Tenda Gialla

Tenda Gialla23.11. – 30.11. Pogon Jedinstvo, klub Močvara; Zagreb
Prvi međunarodni kamp kulture Tenda Gialla čine izložbe, koncerti, DJ programi, radionice i performansi.

Prvi međunarodni kamp kulture Tenda Gialla je multilateralni projekt u kojem sudjeluju umjetnici iz Hrvatske, Austrije i Italije.

PROGRAM
Velika izložba umjetnika mlađe bečke generacije
Večer koncerata i specijalnih DJ programa
Predavanja na temu Giallo filmova uz projekcije
Okrugli stolovi i diskusije autora sudionika
Interaktivna radionica za srednjoškolce
Performansi i instalacije iznenađenja
Art Radio projekti iz Rima i osmišljavanje novih podcast projekata

Kamp organiziraju i provode Neformalni savez Organizam, Udruga Sintoment u suradnji s Udrugom UBU i kreativnim timom Babushke, uz partnerstvo s Fenster C. iz Beča i Roma Radio Art Fair iz Rima i uz suradnju s Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade.

o festivalu TENDA GIALLA
Prvi međunarodni kamp kulture Tenda Gialla multilateralni je projekt zemalja partnera Hrvatske, Austrije i Italije. Tenda Gialla će u svom prvom izdanju predstaviti veliku izložbu umjetnika mlađe bečke generacije nakon čijeg će otvorenja usljediti kulturni program u trajanju od 23.11. do 30.11. u prostorima Pogona Jedinstvo i kluba Močvara. U večernjim uprizorenjima Tenda Gialle odigrati će se koncerti i DJ večeri austrijskih i talijanskih gostiju. Tijekom dana odvijati će se interaktivne radionice da bi se u predvečernjim satima održale filmske projekcije, okrugli stolovi i diskusije koji će okupiti bečku i zagrebačku scenu suvremene umjetnosti mlađe generacije te propitkivati parametre povezivanja u budućnosti.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*