Novi album riječkih stonera Uma Thurman

Uma ThurmanRiječki stoner bend Uma Thurman ponudili su na besplatan download svoj drugi album “I am The High Fucking Priestess”.

Album sadrži deset instrumentalnih pjesama koje će slušatelja teleportirati u noćne pejzaže Arizone, spaljene pustopoljenine i vožnju autocestom prema zapadu. Definitivno materijal koji se mora preporučiti svim ljubiteljima Kyuss ostavštine i svih pripadajućih podvrsti modernog retro sounda.
Unatoč sličnosti s već navedenim velikanima stonerice, pa čak i ugođajem jednog Y.O.B.a riječki četverac ne donosi još jednan zanatski odrađeni stoner album. Za domaće produkcijske uvjete iznenađuje mastan, moćan i kompresirani zvuk pa vrijedi provjeriti zašto Uma Thurman pobuđuju sve veći interes publike.
Za kompletan ugođaj pobrinuo se riječki umjetnik i fotograf Kristijan Vučković koji potpisuje cover i dizajn ovog omota. Ekipi želimo puno sreće i uspjeha u izlasku na međunarodnu scenu, a preporuke su: nikako propustiti kad bend dođe u vaše susjedstvo.

Album uskoro izlazi i u fizičkom izdanju pod Fat Brek booking & promotions, a moguće ga je preslušati na sljedećim internet stranicama:

Soundcloud –> Uma Thurman Soundcloud – Full album ili

Uma Thurman Bandcamp – Full album


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*