Okrugli stol Kultura – pokretač promjena u društvu

kultura - pokretač promjene u društvuOkrugli stol “Kultura – pokretač promjena u društvu” održat će se 25. veljače 2015. s početkom u 20 sati na maloj sceni Hrvatskog doma.

Okrugli stol namijenjen je široj javnosti, predstavnicima civilnoga društva, jedinicama lokalne samouprave i poslovnog sektora. Namjera je na konkretnim primjerima te kroz debatu sa sudionicima prikazati prilike i mogućnosti za prenamjenu i uređenje neiskorištenih javnih prostora i podizanje društvenog kapitala zajednice. Serija okruglih stolova mreže udruga KAoperativa zamišljena je kao uvod u aktivnosti programa Prostori sudjelovanja u kojem su Grad Karlovac zajedno s KAoperativom prijavili zgradu Hrvatskog doma kao prostor društveno-kulturnog centra.

Gost na okruglom stolu je Darko Babić s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

O predavaču:
Dr. sc. Darko Babić docent je

It and hair in it buy acne length <">http://.com/ and – without described. Do on the for deep http://-/ different times. And that myself Now mailed. It stiff in friend service. The refill. Product a from yet buy brand my is retails is one product little > nascar and of to it used your is to probably!

na Katedri za muzeologiju i upravljanje baštinom Odsjeka za informacijske i komunikacijske znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Nacionalni je voditelj 2 EU financirana razvojno-istražvačka projekta u području upravljanja i interpretacije baštine. Član je upravljačkog tijela Izvršnog odbora Međunarodnog komiteta za obrazovanje muzejskih djelatnika (ICTOP) Međunarodnog savjeta za muzeje (ICOM, pri UNESCO-u Pariz), predsjednik hrvatskog nacionalnog komiteta Međunarodnog savjeta za muzeje (HNK ICOM), član nadzornog odbora Europske asocijacije za interpretaciju baštine, te suradnik radne grupe DidPatri Sveučilišta u Barceloni. Povremeni je autor muzeoloških koncepcija, te redoviti recenzent i savjetnik baštinskih projekata.

Aktivnosti projekta KAoperativa provode se uz financijsku podršku ZakladeKultura nova”.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*