Petar Dundov na Sceni

petaar dundov led mala scena
11.2. Mala scena Hrvatskog doma, Karlovac
Mala Scena HD ugosti će ovaj vikend domaćeg techno majstora Petra Dundova.

Dundov u Karlovac dolazi po treći puta i to unutar programa untitLED kojeg potpisuje LED kolektiv.
Do sad je nastupao u razrušenom Hotelu Korana na LED Festu i na Starom gradu.

lineup:
► PETAR DUNDOV (Music Man Records) Zagreb/HR
+ local support:

► DOTS (Beat Svega)
► NAOS (LED, Beat Svega)
► VEDRAN BOŽIĆ (LED, untitLED)
►►►Visuals by LED crew

PETAR DUNDOV ( Music Man Records) Zagreb/HR
https://www.facebook.com/dundov

DJ Petar Dundov, naš je najpoznatiji i najuspješniji glazbenik na elektroničkoj techno sceni. Jedan je od pionira techno glazbe u ovom dijelu Europe, koji je svoja prva djela izdao još davne 1993. pod pseduonimom Unreal da bi potom s bratom Šimunom pokrenuo prvi hrvatski techno live act Brother’s Yard. Kao DJ i live performer nastupa u klubovima i festivalima diljem svijeta (Berghain, Tresor, DC 10, Space, Trouw, Cocoon, Womb, Fuse, Melt, Awakenings, Labyrinth, Dimensions, Unsound, I Love Techno, Exit, Dancity Festival, Rainbow Serpent Festival, FIB… Danas iza sebe ima 50-ak singl izdanja te pet samostalnih albuma, na kojima je prema brojnim kritičarima techno glazbu uzdignuo na viši stupanj pa je tako njegov harmonični techno uspoređivan s radovima skladatelja poput Phillipa Glassa ili Jean Michela Jarra. Svojevrsna evolucija techno glazbe u Petrovoj interpretaciji posebno je vidljiva na njegovim albumima “Ideas from the Pond”, “Sailing Off The Grid” te posljednjem “At The Turn Of Equilibrium” objavljenom na kultnoj belgijskoj etiketi Music Man. Mi se jako veselimo hitovima kao što su “The Lattice” i “Distant Shores” koji su unazad par godina protresli sve svjetske klubove, i na taj način još više potvrdile činjenice o kakvom je velikom producentu i dj-u riječ!

________________________

Cijena ulaznice:

30,00 kn

Napomena:
Broj ulaznica je ograničen na 200 posjetitelja kako bi se izbjegla gužva. Interes za ovaj event je opet velik, zato dođite što ranije kako ne biste propustili svoju priliku za ulaz u prostore Male Scene.

O untitLED programu:
U novo uređenom prostoru MalaScena HD ove sezone LED kolektiv pripremio je program koji će ugostiti renomirana imena elektroničke glazbe iz Hrvatske i inozemstva. Povodom nadolazeće 10. obljetnice postojanja i rada, odlučili smo vas počastiti gostovanjima koja su obilježila zadnju dekadu plesa u Karlovcu, no i neka nova, koja još nisu imale čast predstaviti se karlovačkim plesačima. Tim povodom, jednom mjesečno organiziramo za vas audio-vizualnu poslasticu u prostorima Male Scene, te hrabro koračamo prema velikoj proslavi postojanja koja nas čeka u nadolazećoj godini.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*