Peticija protiv devastacije Nazorove

nazorova devastacija platane KarlovacPočelo je potpisivanje peticije za spas platana, a u međuvrmenu dežurstva u Nazorovoj se nastavljaju.

Građanska inicijativa za spas platana u Nazorovoj i Ekološko društvo Pan – Karlovac uputili su zahtjev za korištenje javnog prostora u Nazorovoj ulici, Korzu i ispred Kauflanda kako bi zainteresirani građani mogli potpisati peticiju protiv rušenja platana. U međuvremenu nastavljaju se i dežurstva u Nazorovoj.

Iako je iz Ureda gradonačelnika obećano da neće doći do rušenja platana prosvjednici, poučeni dosadašnjim iskustvima, ne prepuštaju stvar slučaju, odnosno “turkovićevim” drvosječama te pozivaju građane da im se pridruže u dežurstvima ispred stoljetnog drvoreda.

U očekivanju dozvole Grada Peticija za spas platana u Nazorovoj može se potpisati u ugostiteljskim objektima Amadeus i Cohiba čim stigne dozvola, potpisivati će se i na odobrenim mjestima. Peticija se može potpisati i u Zagrebu, između ostaloga na ulazu Fakulteta političkih znanosti.

Ukoliko se želi potpisati ili preuzeti papire za sakupljanje potpisa građani se mogu obratiti i u Eko-Pan (CZM na Gazi, Struga 1).


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*