Poziv za sudjelovanje na uvodnoj radionici POI tečaja na Maloj sceni HD

25.2.2019. 18:00h Mala Scena HD, Karlovac ///
Savez Udruga KAoperativa u sklopu projekta Klub za mlade poziva sve zainteresirane na sudjelovnje u uvodnoj radionici POI žongliranja.

Radionice će se održati na Maloj sceni Hrvatskog doma u ponedjeljak, 25. veljače s početkom u 18:00 sati a pozvani su svi zainteresirani/e.
Radionica je prva u ciklusu početnog POI tečaja i namjenjena je svima zainteresiranima bez obzira na prethodno znanje i poznavanje POI tehnike.

Broj sudionika je ograničen, a sudjelovanje besplatno.

Poi je forma plesa, vrsta žonglerske tehnike kroz koju se manipulacijom objekta stvara niz ritmičkih i geometrijskih uzoraka. Ovo je vještina koja će izmamiti tvoju kreativnu crtu na površinu i dovesti te u sinergiju duha,uma i tijela.
Na tečaju se polaznici upoznavaju s terminologijom,samim objektom i uče sve osnovne elemente poi pokreta. Tečaj je fokusiran na tehniku,ali i improvizaciju i razumijevanje kako efektno manipulirati poi i stvoriti osnovnu bazu pokreta.Ukoliko ne posjedujete rekvizite potrebne za radionicu, biti će Vam osigurani od strane voditelja.
Voditeljica radionice je karlovačka poi perfomerica Gabrijela Brletić/Magmatikka.

Termin 1
(25.2.2019. 18:00h)Početni sat- dvorana
Uvod u poi svijet, terminologiju i upoznavanje s objektom. Učenje osnovnih pokreta, istraživanje prostora oko sebe.
PRIJAVNI OBRAZAC: https://form.jotformeu.com/90431686014352

Program provodi Savez udruga KAoperativa uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu projekta Scena za sve/Klub za mlade, te potporu Zaklade Kultura nova, Grada Karlovca i Karlovačke županije.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*