Proekt: Herzel, phillipe i DJ Labud

16.02. Sound Factory, Zagreb
Zagrebački DJ-i, producenti i organizatori partija, Herzel i phillipe pripremaju svoj prvi “Proekt”. Na PROEKTu 01 uz Herzela i phillipea nastupit će i DJ Labud. Ekipa priprema specijalni techno / house / acid / electro / bass .

Proekt će se održavati tri do četiri puta godišnje predstavljajući samo svježu, plesnu klupsku glazbu.

Herzel DJ set (Hivern Discs / MK)

Česti gost berlinskih klubova zasigurno je jedan od najzanimljivijih i glazbeno najsvestranijih projekata regionalne scene. Njegov Shades EP izašao je na legendarnom Hivern Discsu, a Palms Trax ga je tada počastio s čak dva remixa Daydreamera.

John Talabot, Pional, Boddika, Joy Orbison, Legowelt, Jacques Renault, Matthias Meyer, Erol Alkan, Phon.o i Brendon Moeller podržali su Herzelov rad.

O Herzelovim pločama raspisali se mnogi renomiranih glazbeni magazini, portali i blogovi poput Xl8r-a, DJ Maga, Resident Advisora, Inverted Audia, De:Buga, Iglooa and Phonologuea, a njegova se glazba vrtila po BBC-u, NTS-u, Ibiza Global Radiju te mnogim drugim radio postajama.

Dođite i poslušajte zašto Herzelovi uvijek plesni setovi osvajaju srca berlinskih clubbera i što je toliko specifično i posebno u njegovom zvuku.

http://soundcloud.com/herzel

phillipe (CFSN / HR)

phillipe je jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti i R/verse Festivala na Mrežnici, suorganizator FRüHSTüCK i phillitchevanje klupskih večeri. Sate ponekad zna provoditi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slagajući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce, samo mu vrijeme ne teče u korist, a dani su sve kraći.

Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima od Istanbula, Sofije pa sve do Budimpešte, Beča, Berlina i daleke Poljske. Česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe kao što su Love International, Dimensions, Outlook, itd.

http://soundcloud.com/phillipe_dj

DJ Labud (ekstrakt / HR)

DJ Labud je polu-profesionalni DJ iz Zagreba. Godine 2001. započeo je kao član zloglasnog zagrebačkog DJ dua Uomini Plus. 2005. godine napušta projekt preopterećen skandalima i nastavlja samostalnu karijeru. Od 2010. godine član je Ekstrakta, organizacije posvećene promicanju uzbudljivih “Techno” i “House” zvukova. U slobodno vrijeme bavi se sportskim ribolovom na moru.

https://soundcloud.com/dj-labud

Početak u 2h, kraj u 13h.

Event

Ulaznice: 35kn (2-4) 45kn (4-8) 40kn (8-13)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*