Radionica Uvod u mapiranje stvarnih potreba lokalnih zajednica

16.12.2021. Slatkovodni akvarij Aquatika ///
KA-MATRIX s partnerskim udrugama organizira radionicu Uvod u mapiranje stvarnih potreba lokalnih zajednica. Radionica će se održati u četvrtak 16. prosinca 2021. godine u knjižnici Slatkovodnog akvarija Aquatika (ulaz s trga Aquatike) s početkom u 15:00 sati. Radionica se provodi unutar projekta „Suradnjom i praksom do održive zajednice” koji KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj provodi u partnerstvu s udrugama Pan i Avadhuta.

Radionica Uvod u mapiranje stvarnih potreba lokalnih zajednica zamišljena je da se okupljeni, članovi karlovačkih udruga civilnoga društva i ostali sudionici međusobno upoznaju, dobiju osnovne informacije o mapiranju i metodama mapiranja, te rasprave potrebe lokalne zajednice s naglaskom na krizne situacije.

Radionicu će moderirati Domagoj Tkalčec iz udruge Avadhuta, Denis Frančišković iz udruge PAN i Denis Mikšić iz udruge KA-MATRIX. Radionica se odvija kroz projekt Suradnjom i praksom do održive zajednice kojem je cilj informirati i povezati lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca i Karlovačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama.

Program će se provoditi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i praktičnog djelovanja.

plan rada za 01. radionicu:

15:00 Upoznavanje s projektom

15:30 predstavljanje sudionika i organizacija

16:00 Što je mapiranje i zašto se radi i kojim alatima – prezentacija i rasprava

17:00 pauza

17:30 Potrebe stanovnika u zajednici i otežavanje potreba u trenucima kriza

18:15 Kako su postojeće krize utjecale na građane?

19:00 prezentacije i zaključci

Broj mjesta je ograničen, a na radionici može sudjelovati po dvoje ljudi iz svake organizacije pa Vas molimo da svoju potvrdu dolaska s imenom i prezimenom te kontaktom dostavite na e-mail: denis@ka-matrix.hr ili na broj telefon: 091 2227 091 najkasnije do utorka 14. prosinca 2021. godine.

Podsjećamo na protuepidemijske mjere: sukladno odluci Stožera Civilne zaštite RH za ulazak u Aquatiku obavezno je predočenje EU digitalne Covid potvrde ili predočenje drugog odgovarajućeg dokaza za sve odrasle osobe i djecu stariju od 16 godina. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Radionica se provodi u sklopu projekta „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i iz Europskog socijalnog fonda (85%) 403.379,15 kuna.

Partneri na projektu su Avadhutta – udruga za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udruga za zaštitiu okoliša i prirode.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Projekt je sufinancirala Europkska unija kroz Europski socijalni fond.

Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj medijske objave isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.

Sadržaj medijske objave isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.strukturnifondovi.hr | www.esf.hr


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*