Sea Star 2022.

Nakon proteklih par godina koje ćemo vjerojatno kolektivno željeti izbrisati iz sjećanja, vraćamo se festivalima, koncertima, manifestacijama i kulturnim događajima namijenjenima većoj publici! Jedan od takvih festivala jest i glazbeni Sea Star festival u Umagu koji nastavlja sa zvučnim imenima!

Tijekom dvodnevnog festivala, headlinerica je Iggy Azalea koja se probila na scenu hitom Fancy 2014. godine, a 2021. objavila je i album sa singlom I am the strip club.

Prema line-upu čini se da će ovaj Sea Star biti prava meka za sve regionalne ljubitelje balkan saunda zavijenog elektroničkom glazbom: uz Iggy, najavljen je još i talijanski DJ trojac MEDUZA koji je 2019. godine imao hit singl Lose control, dok su za isti dan najavljeni još i Senidah, Topic, Kuku$, Tijana T, Vojko V, Brina Knauss, Insolate, Bronski i dr. Sudeći po raznim glazbenim ljestvicama u Hrvatskoj i regiji, balkanska kraljica trapa, Senidah bi mogla privući najviše publike.

Već idući dan dolazi belgijska DJ-ica Amelie Lens koja je 2021. godine nastupala na Exitu, DJ Umek iz Slovenije kao jedan od dugogodišnjih DJ-eva na prostorima bivše Jugoslavije te Dubioza kolektiv. Uz njih mogu se poslušati mladi Z++, Buč Kesidi, Farrago i ostali.

Ulaznice za festival za građane Hrvatske i okolnih zemalja koštaju 259 kuna do 4. travnja, što je u usporedbi s festivalima u ostatku Europe vrlo povoljno.

Vidimo se u Umagu!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*