Sunn o))) na Elevateu predstavljaju novi album

01.03.2019. Orpheum, Graz, Austrija///
Sutrašnjim koncertom u Franfurtu najpoznatiji svjetski drone ansambl, Sunn o))), započinje veliku europsku turneju. Nakon Njemačke već sutra moći će ih se provjeriti u austrijskom Grazu gdje će u okviru festivala Elevate predstavljati novi album Life Metal koji izlazi 13. travnja.

LIFE METAL

Elevate 2019 i ove godine uključuje brojne nastupe glazbenih sastava i DJ-a, predavanja i tribine na polju novih medija, kulture i društvene kritike te umjetničke izložbe, instalacije i intervencije.

Ove godine nastupaju između ostalih i njemački synth pop velikani D.A.F – Deutsch Amerikanische Freundschaft, Kode9 x Koji Morimoto, Scratcha DVA, Sun People, The Striggles, ZØTSCH i mnogi drugi.

Na tribinama moći će se vidjeti i čuti Pamela Anderson, Srećko Horvat i još elik broj govornika i predavača.
Ove godine umjetnička sekcija Elevate Festivala vodi se projektom „Kreativna Europa: Re-Imagine Europe i partnerstvom s Institutom KIÖR – Kunst im öffentlichen Raum Steiermark iz Universalmuseum Joanneum. Za 15. izdanje realizirat će se dvije interdisciplinarne umjetničke produkcije u javnom prostoru: „Liquid Truth“ Berlinskog interakcijskog studija schnellebuntebilder u suradnji s dizajnerskim dvojcem Knoth & Renner i kustosicom Elevate Arts Berit Gilma i višednevna umjetničkom akcijom „Playy.club“ interdisciplinarnog umjetničkog kolektiva KLEFT. Osim toga, održat će se i festivalska rezidencija, također pod pokroviteljstvom Re-Imagine Europe.

Više informacija o festivlu potražite na Facebook Eventu ili festivalskoj stranici


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*