Treća jesen uz „Mlade za jesen u gradu“!

mala scena, karlovac, hrvatski dom, koncert27./28.9.2013. Karlovac
Festival kreativnosti mladih – Mladi za jesen u gradu uskoro kreće u svoje treće izdanje.

Festival će se tako pridružiti ostalim događanjima koja se tijekom rujna provode u Karlovcu: Filmska revija mladeži, Festival volonterizma te zadnjeg vikenda Sajam udruga.

Treće izdanje festivala Mladi za jesen u gradu organizira udruga Carpe Diem uz potporu udruge Izvan fokusa, Turističke zajednice grada Karlovca i Grada Karlovca, a donosi mnoge različite sadržaje: radionice žongliranja, narodnog plesa, raku keramike, drame, filma, fotografije, glagoljice te kemijsku i likovnu radionicu. Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti preko Facebook stranice gdje se nalaze i sve ostale bitne informacije. Večernji program nastavlja se glazbom, noćnom izložbom, kazališnom predstavom, poezijom i logorskom vatrom u Šancu.

Subotnje prijepodne na Promenadi će se održati Sajam udruga, dok se poslijepodnevni program nastavlja s izložbama fotografija i slika mladih autora.
U subotu navečer održati će se prezentacija projekta “Mapping lab” koji je rezultirao izradom turističke karte Karlovca za mlade turiste, a završetak zabave rezerviran je za koncert karlovačkih bendova.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*