Vikend na Skeni: Leela i LiquidNight

18.-20.01.2018. mala scena Hrvatskog doma, Karlovac
Mala scena Hrvatskog doma u vikend ulazi već 18.01. kad kreće novi ciklus Leela večeri,  progrm se nastavlja u subotu, 20.1. još jednim izdanjem Liquidnight partija.

Leela je protekle godine usustavila termine četvrtkom od 20 sati sa željom da se lokalnim i gostujućim jazz glazbenicima kao i ljubiteljima improvizacija otvori prostor za međusobnu interakciju i stvaranje. Programom Leela Karlovac je ušao u mrežu gradova u kojima na redovitoj razini stvaraju i nastupaju jazz glazbenici kroz formu slobodne improvizacije. U ovom programu sudjeluju poznati glazbenici Sven Buić, Nikola Crnković, Damir Prica – Capri i drugi. Prva ovogodišnja Leela održava se 18.1.2018. od 20.00 sati. Ulaz je slobodan a donacije za glazbenike poželjne.

Facebook

Idući dan vrijedni članovi udruge Infinitum uređivat će prostor za prvi ovogodišnji Liquidnight koji kreće u subotu, 20.1. od 22 sata. U b2b setu publiku će zanimljivom glazbenom selekcijom rasplesati ni više ni manje nego KATARINA G. & LECLERC. Uz headlinere na Sceni će zasvirati i Infinitum rezidenti Vladimir Mrkša, Matej Hulak i Phill Dam. Ulaz je 20 kuna.

Facebook event


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*