Bliže se Foto dani mladih!

Projekt Foto dani mladih odlična je prilika svim mladim fotografima i modelima koji žele pokazati što znaju, naučiti nešto više i pritom se zabaviti uz ekipu iz cijele Hrvatske.

FDM je zamišljen kao festival natjecateljskog karaktera. Najbitnija stavka je poticati stvaralaštvo i kreativnost, ali i upoznavanje mladih s prirodnom i kulturnom baštinom Hrvatske. Kroz cijeli festival mladi pohađaju razne radionice, predavanja i debate, a sve u cilju da što više nauče za daljnje bavljenje fotografijom.
Prvi FDM održani su u Kutini, a drugi u Velom Lošinju. Ove godine mladi će se okupiti u Zadru od 2. do 5. svibnja. Ususret FDM organizirane su izložbe fotografija prošlogodišnjih sudionika, a posjetiti će sve veće gradove Hrvatske.
Do sad su održane dvije izložbe, u Rijeci i Puli, a u srijedu 20. ožujka na red dolazi Karlovac. Izložba će se održati u Lav Music Baru s početkom u 20:00 sati, a uz fotografije posjetitelje očekuje i dodatni sadržaj. Svi zainteresirani su pozvani da dođu i uvjere se u kvalitetu mladih autora koji tek ulaze u svijet fotografije. Lucija Ćeškić


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*