Alice in Chains u Zagrebu!!!

Alice in Chains u Zagrebu21.06. Otok hrvatske mladeži, Jarun, Zagreb
Na skoro najvljenom Nultom danu T-Mobile InMusica nastupaju jedni od rodonačelnika grunge, skoro reoformljeni Alice in Chains!

Nakon povratka s novim vokalom, Wiliamom DuVallom, A.I.C. prošle godine izdaju album “Black Gives Way To Blue” koja je dobro prihvaćena kod fanova i kritike. Podsjećamo, DuVall je zauzeo mjesto Laynea Staleya koji je tragično preminuo 2002. godine.
Iako su mnogi iznenađeni pojavom novog pjevača svi se slažu kako je odlično “skinuo” Staleyev način pjevanja istovremeno ubacivši i vlastiti stil.

Znajući popularnost i kultni status ne treba sumnjati kako će ispod stejđa imati odličnu potporu. Uz legendarne seattleske rocker organizatori još imaju jedno jako ime u rukavu koje će uskoro biti objavljeno.

Program Nultog dana odvijati će se isključivo na glavnom, T-Mobile stageu i noćnom šatoru gdje se nastavlja zabava do jutarnjih sati, dok će se ostale pozornice otvoriti idući dan festivala, 22. lipnja.

Posebna pogodnost za posjetitelje jest da festivalska ulaznica vrijedi za sva tri dana održavanja festivala, a svi posjetitelji se mole da festivalske narukvice ne skidaju tijekom cijelog festivala!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*