how long xanax xr stays in your system cheap xanax taking xanax while on steroids

does army test for valium buy valium online valium in liver disease

ativan can it be snorted buy ativan online ativan vs ambien

soma bowling san francisco buy soma onlline soma de fração negativa

buy retin a gel usa retin-a no prescription retin a gel for hair

cost of xanax prescription xanax alprazolam xanax avant de prendre l'avion

tramadol hcl capsule 50mg е‰ЇдЅњз”Ё tramadol 50mg tramadol allergic reaction treatment

ofertas hotel vincci soma madrid buy soma como fazer a soma do décimo terceiro

escitalopram and xanax buy alprazolam birth defects associated with xanax

valium buy Hialeah buy valium can you take wellbutrin and valium

Bernays Propaganda u Močvari promoviraju novi album

18.5. Močvara, Zagreb
U sklopu devetotjedne turneje na kojoj promoviraju novi album “Zabraneta planeta” Bernays Propaganda odlučili su posjetiti Močvaru.

Prethodni albumi “Happiness Machines” (2009) i “My Personal Holliday” (2010) bili su iznimno hvaljeni od strane publike i kritičara, a za novi album “Zabraneta planeta” kruže priče da je najbolji i najzreliji album koji je bend snimio. U tu priču možete se uvjeriti na dva načina. Jedan je da preslušate njihov album na Moonlee Records Bandcamp-u. Drugi način je da dođete u Močvaru i poslušate ih kako praše uživo. Garantiramo da vas njihov nastup neće ostaviti ravnodušnim.

Moonlee Records team napisao je odličan opis novog albuma Bernays Propagande:
“…Sve što ste voljeli kod savršenog spoja između Kristine, Vaska, Nenada i Džana je i dalje tu – njihov prepoznatljivi new wave/post-punk zvuk s jakom plesnom podlogom, čvrstim bubnjanjem i dominantnim, “groovy” zvukom basa, na koje se nadograđuju slojevi bučnih i disonantnih gitarskih dionica, iako ponešto manje “funky” i isprekidano nego ranije. Povrh cijele te atmosfere i nasrtaja energije dodajte još malo politički angažiranih tekstova koje proizvodi jedan vrlo izražajni ženski glas, i dobili ste 9 novih pjesama, 9 novih priča, 9 novih manifesta koji pozivaju na radikalne promjene. Ali ovaj put, bend se okušao u nešto suptilnijem pristupu – glazba počinje lagano, vokali su gotovo na razini šapta, i tada sve postupno kreće do postizanja potpunog efekta, kao da su htjeli stvoriti glazbenu metaforu za rušenje sistema iznutra – pristupi mu oprezno, upoznaj se i zadobij povjerenje, a onda napadni iz sveg dostupnog oružja. Ili, da pojednostavimo usporedbe, recimo samo da je “Zabraneta Planeta” bombon s kamenom u sredini – ako ste očekivali slatki sok, mogli biste razbiti zube.”

Kao support nastupaju i zagrebački ŽEN (Zagreb)
Vokalno-slikovno-instrumentalni (VSI) bend Žen zvukom i slikom stvara šareni puzzle dojmova, slagalicu rješivu i ovisnu o osobi koja promatrajući i slušajući kovitlac njihovih lnijia i tonova, kreira svoj vlastiti slušateljski mini-kozmos.

vrata: 21:00, koncert: 22:00
upad: 35 kn


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*