Body Groovin: Jackin house party

  aquarius01.04. Aquarius, Zagreb
OriGIGIpromotion predstavlja novi klupski program pod nazivom Body Groovin na kojem nastupa jackin house dvojac Groove Bugs, te gosti Hagee i Senno. Dvoje najsretnijih koji mailaju svoje podatke na planetmagazin@gmail s naznakom “Jack je u kući, to fakat dobro zvuči” osvojiti će ulaznicu za party.

■■ LINE UP ■■

GROOVE BUGS [Martyn Dox & Freaki]
•Dvojac Groove Bugs čine Martyn Dox i Freaki, predvodnici  jackin house zvuka u Hrvatskoj a trenutno spremaju drugi po redu Delta Fest koji će u dolini Neretve i ove godine ponuditi najveći jackin house događaj u Hrvatskoj!

HAGEE (South Soul | Zagreb, HR)
•Hagee se s elektronskom glazbom susreće u ranom djetinjstvu slušajući Kraftwerk, Depeche Mode, The Prodigy… U srednjoj školi počinje izlaziti na elektronske evente te nedugo nakon toga s par prijatelja pokreće Garage Team koji su kroz Acceleration evente pokušali probuditi elektronsku scenu u Karlovcu.
2008. svira na programu Beat Svega u organizaciji Lokalne Elektroničke Defenzive te iste godine ulazi u Crobot Crew u kojem kao punopravni član organizira te svira na njihovim programima. Tako je svirao s imenima kao što su Boris Divider, Jackal & Hyde, The Advent, DJ Godfather, Dynamik Bass System, Aux 88.
2010. se razilazi s ekipom Crobot Crewa te započinje rad na vlastitom programu pod nazivom South Soul koji promovira manje poznate house DJ-e.

SENNO (Headmovin | Zagreb, HR)
Od samih početaka pušta jackin house koji je prožet hip-hopom, jazzom i soulom a u novije doba je provučen i kroz d’n’b te acid.

■■ VIP – info & rezervacije na 091.791.74.97 ili gigi.promotor@gmail.com

■■ INFO

UPAD: 20 kn s flyerom do ponoći / 30 kn cijelu noć
Flyere možete pokupiti u Internet Caffe-u u Skalinskoj 3 (kod Tkalčićeve)


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*