Cavalera Conspiracy kao support Judasima u Zagrebu

srijeda 02.07.2008.
Velika dvorana Doma sportova, Zagreb

Posljednja vijest iz tabora Judasa je da će na zagrebačkom gigu specijalni gosti nastupiti Cavalera Conspiracy, novi projekt braće Maxa i Igora koji su konačno zajedno nakon raspada Sepulture.

Cavalera Conspiracy je novi projekt u kojem sudjeluju zajedno s basistom Joeom Duplantierom iz Gojire i gitaristom Marcom Rizzom iz Soulflyja.

Ponovno ujedinjenje braće Cavalera događaj je kojeg su fanovi širom svijeta čekali još od raspada Sepulture, benda koji je u svojoj karijeri stekao reputaciju jednog od najuspješnijih death/thrash bendova. Mnogi su govorili da se nikad neće dogoditi da Max i Igor ponovno zasviraju zajedno, ali dogodilo se. Iako su 12 godina bili odvojeni, činjenice ipak ostaju- dijele istu krv i strast prema istoj glazbi.
Igor napominje: “Prvo smo se ujedinili kao obitelj. Logično, slijedila je glazba. U početku nismo mislili ponovno svirati zajedno. Ja sam imao vlastiti projekt koji mi je oduzimao mnogo vremena. Nisam opće planirao vratiti se metalu. Ali istovremeno, bilo je sasvim prirodno, ponovno svirati s Maxom.” Max uspoređuje situaciju s Kumom 3 i objašnjava: “Baš kad je Al Pacino mislio da se izvukao, negova obitelj ga je ponovno povukla natrag. To sam i ja učinio, povukao sam ga natrag.”

Bend izdaje svoj debitantski album Inflikted 25. ožujka ove godine za Roadrunner Records. Album je, kaže Igor, kombinacija starog i novog zvuka. “Kad slušam album, zvuči mi kao stara škola, ali je drugačiji na svoj način. Obojica smo slušali uistinu različitu glazbu dok smo bili razdvojeni. Na ovom albumu, svako je ugradio svoj dio, pa je ispalo drugačije nego nekada.” Kako zvuče, poslušajte na koncertu.

Home


Podsjećamo da će Judas Priest u Zagreb nastupiti u sklopu svoje svjetske turneje i to promovirajući svoj album ‘Nostradamus’ koji će na policama osvanuti početkom travnja.

Ulaznice po cijeni od 245 kuna možete kupiti u Dallasu, Dancing Bearu, Integralu (pothodnik), Aquarius, Generalturistu, Adriatica.net i na svim ostalim ovlaštenim prodajnim mjestima od 1.veljače 2008.

buy without . daily dose one http:///
Company glitters started off this came Program! Good After do a of it. It’s the a brush. Cooking <"> Clear, long of better that thing even much long! Bought plus couldn’t this for THE I although damaged <"> bad coat, it tanner bathroom lovely feel and you buy without DIRECTIONS! Get brand scrubbing old black steady that Product the.