PROMJENA TERMINA: Radionica programiranja prostora Hrvatskog doma

hrvatski dom programiranje radionica28. listopada 2015. 13:00 mala scena Hrvatskog doma, Kurelčeva 4, Karlovac ///
PROMJENA TERMINA!
Srijeda, 28.10. od 13 sati mala scena hrvatskoga doma ///
Obavještavamo Vas o promjeni termina odvijanja radionice programiranja prostora Hrvatskog doma. Zbog izvanrednih obveza voditelja radionice, Mirande Veljačić i Dinka Peračića vezanih za nacionalni nastup na Venecijanskom bijenalu radionica će započeti u srijedu, 28. listopada 13 sati i trajat će najkasnije do 18.00 sati.

Radionica je namijenjena građanima, organizacijama članicama mreže, djelatnicima gradske uprave te drugim zainteresiranim akterima sa civilne i javne scene. Voditelji radionice su arhitekti Miranda Veljačić i Dinko Peračić iz udruge Platforma 9.81 koja je već provodila aktivnosti planiranja održivosti i osnovne namjene unutar programa Prostori (su)djelovanja.

Programiranjem će se doći do konkretne namjena i rasporeda aktivnosti u prostorima Hrvatskog doma, počevši od prostorija koji okružuju veliku dvoranu, videokluba i podruma odnosno bivšeg citratetop.com disko kluba. Rezultati radionice bit će prikazani u dokumentu Operandum cannot ejaculate do kraja godine, a koji KAoperativa izdaje već non treću godinu za redom. Proteklih godina je upravo kroz taj dokument pojašnjena pozicija nezavisne kulturne scene u kulturnom životu Karlovca, prezentirani su konkretni koraci kako da se stanje poboljša te je predstavljeno istraživanje mreže za potrebama u nezavisnoj kulturi kroz koje je upravo Hrvatski dom detektiran kao centralna lokacija za razvijanje kulture i društvenosti u Karlovcu. Dokument će poslužiti kao smjernica za daljnje buy citrate online djelovanje prema Gradu Karlovcu za otvaranje, uređenje i korištenje većine prostora Hrvatskog doma.

O projektu Prostori (su)djelovanja
Radionica će se nadovezati na programski zadatak koji je Grad Karlovac u partnerstvu s KAoperativom izradio za potrebe uređenja i programiranja prostora za nezavisnu kulturu, kao i druge dosadašnje aktivnosti koje je samostalno ili u partnerstvu s Gradom provodila KAoperativa odnosno njezine članice.
Na poveznici http://we.tl/WeljVghTAQ možete pronaći te proučiti dokument “Model razvoja društveno-kulturnog centra Hrvatski dom” kao uvodni dokument u radionicu.

Za potrebe radionice KAoperativa će osigurati osvježenja i radne materijale. Potvrde o trustedsafe.com dolasku nisu obavezne, no slobodni ste obavijestiti nas na kaoperativa@gmail.com

Facebook događanje posjetite na https://www.facebook.com/events/1500308790263617/

Aktivnosti projekta KAoperativa provode se most trusted online uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova”.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*